ny blogg

Den:2006-12-15 Kl:@ 03:01:58 | Allmänt | Kommentarer: 0

nu finns jag hädan efter på http://www.marieeriksson.bloggagratis.se

tyckte inte om den här bloggen, för den ville inte funka när jag ville..

synd där då :)


natten är ung

Den:2006-12-12 Kl:@ 03:15:22 | Allmänt | Kommentarer: 0
usch, klockan är mycket. jag får inte vända på dygnet igen. jag som hadedet så bra. somnade före tolv varje kväll, och vakna sisådär 10 på morgonen, utvilad och peppad inför dagen.

sitter och pratar med emmiz på msn,snackar lite om mit lilla flytt till blekinge,  jag längtar så mycket. men det känns som jag ska avsluta ett kapitell innan jag sticker. för annars kommer det bara bli drygt. jag vet hur det var sist jag hälsade på där nere i blekinge.


äntligen ska jag få sätta mig vid havet, och låta tankarna få vila. havet är någoting speciellt för mig. det är någonting jag älskar. men samtidigt är jag livrädd för vatten. jag drömmer ofta om att jag drunkar.. det är den värsta döden man kan ha. men det sägs att det är den skönaste döden man kan ha. jag skulle aldrig vilja dö i vatten. vilken panik man skulle ha. åh herregud.

när jag var liten var vi hem till några vänner till mamma & pappa.dom hade egen pool ute på baksidan. jag & sandra badade hej vilt. när jag sen hade badat klart ville jag tvätta min vackra bruna baddräkt i poolen. och vips, så plurrade jag i. ptja, hur gammal kan jag ha varit? 4-5 år kanske. jag kunde inte simma ju. jag minns fakiskt inte hur jag tog mig ur vattnet. men jag vet att jag var frukansvärt rädd.


flytten till blekinge blir fram skjutet. det blir av i slutet på januari. med tanke på att jag ska på kryssning med mamma & sandra den 23 januari. (patriks födelsedag) så jag åker kanske ner med min morbror. han kör till helsingborg två gånger i veckan, så jag kommer en bit på vägen. hm, undra vart han ska släppa av mig. sånt som visar sig sen.

på nyår blir det wäsa. jag hoppas det kommer massa folk. men det tror jag nog. alla älvdalingar iaf.



usch vad magen kurrar. vad ska man äta en sån här sen måndags natt, klockan 03:20?

får väl bli ett par torra mackor då

tjing

jul fika

Den:2006-12-11 Kl:@ 20:27:36 | Allmänt | Kommentarer: 0
usch, mätt i magen. massa gött har man stoppa i sig.

hjälpte sandra med att förbereda. vi gjorde jätte goda mackor, med kyckling, bacon & rödlök.

hela tjocka familjen kom. älskar när vi träffas, vi skrattar, pratar minnen. och bara myser. det tycker jag om.

i morgon ska vi käka våfflor med weeman, usch vad jag gillar den pojken. han är så snäll. goooos :)


mätt i magen. com

ny blogg?

Den:2006-12-10 Kl:@ 23:01:20 | Allmänt | Kommentarer: 1
ny blogg?


jahapp, ska man försöka få igång min stackars gamla blogg. som jag skaffade i april, wäsa tiden. sakna! vet inte alls vad jag ska skriva, för jag skrev blogg tidigare idag på lunar, så jag är alldeles för tom i huvudet för att skriva någonting. inte idag iaf..

ska försöka få i liv på den här sidan. så det händer något. men vad ska jag skriva här? jag vill inte vara som alla andra som skriver om mode, dagens ouf fit.. men allt det där. den ska iaf inte vara som min blogg på lunar. där jag skriver vad som har hänt under dagarna, i mitt otroliga roliga liv.



jag är nog alldeles för trött för att ens komma på något nu. ögonen svider. sängen ropar på mig. världens skönaste säng. men det är lite kallt på rummet.


shit, det är julafton om två veckor. jag har nog inte förstått det själv. det finns ju ingen snö.

nej nu ska vi se hur det här restultat blir.




RSS 2.0