Suprise!

Den:2009-05-31 Kl:@ 23:23:10 | Allmänt | Kommentarer: 0
I torsdags fick jag världens överraskning av min bäste vän. Min älskade Mejlin kom upp till mig och hälsade på.
Det började med att hon ringde mig strax före 10 på morgonen. Hon undra vad jag gjorde. Snoza sa jag, vi babbla lite. Jag frågade varför hon var vaken nu, och så. Jag frågade även om sola sken i Kvarnsveden. Knappt nå. Haha! Ring när du kommer till jobbet då. 

Kom till jobbet strax före elva, börja dona å greja. Hör hur lagerdörren öppnas. Sen in kommer Malin och frågar om ja har nå körv.  Jag blev så chockad, jag slängde mig runt henne. Tittade på henne flera gånger. Jag och Mejlin har inte setts sen september förra året. Och innan det var det oktober -07
Long time!

Malin hade kommit upp hit halv två på natten, sovit i bilen, väntat på att jag skulle öppna kl 11. Min älskade fina vän. Finns ingen som ens skulle komma på tanken på att dra upp såhär som Mejlin gjorde. Äkta vänskap! <3

Vi satt mest ute, pratade. Jag hade så svårt att förstå att hon var faktiskt här. Idag när jag satt ute på bänkarna och tittade bort mot parkeringen där dom sov, (i bilen) så är det så svårt att föreställa sig att hon faktiskt hade varit här. Men jag är så otroligt glad över att ha en vän som henne. Love you! Klockan tre på eftermiddagen lämna hon mig och åkte tillbaka till Borlänge. Jag ville så gärna att hon skulle stanna. Men lillasyster Amanda hade skola på fredan.
Så Malin och co gjorde Borlänge - Åre tur och retur på 24 timmar

I morgon åker jag och Fredrik ner till Dalarna och hälsar på. Vi ska åka den-förbannade-skit-bussen som tar 5 timmar att åka. Östersund Mora. Sen hoppar vi på nästa buss som tar oss till Rättvik. Där blir det till att hälsa på brorsan och family. Grilla och bara ha det mys
På tisdag blir det förmodligen lite shopping på kupolen, käka kina mat till kvällen. 
Onsdag blir det tuuuuut bingo. Fy fan vad roooligt det ska bli.
På torsdag bär det upp igen. 

Nej men vi ses väl i Dalarna då =)



På tal om något helt annat

Den:2009-05-31 Kl:@ 01:46:24 | Allmänt | Kommentarer: 2
Jag är ju sån där som älskar att läsa bloggar, och har nog ca 40 bloggar som jag följer. En av dom är Millan från Östersund. Har följt hennes blogg ca 2 månader innan Tiger blev född, och han är idag över 1 år. Nu när jag tittade genom bloggen hittade jag det här


Vore gott....

Idag e en sån där dag när jag längtar efter en tunnbrödrulle från grillen vid macken i åre ......

http://www.tigerochmillan.blogspot.com/


Millan, du är så välkommen till Sibylla på en tunnbrödsrulle

 

Kollade även igenom en av min gamla "stora" kärleks blogg. Jim Brahn. Han och jag var ihop, som det hette på den tiden, till och från första klass till fjärde klass. Vi sov över hos varandra, umgicks på fritiden, hälsade på hans pappa i Falun. Vi umgicks precis  som om vi skulle vara 20 år. Men vi var inte mer än kanske 9 år. 

Nästan varje helg var det minidisco i gylle skolans matsal. Dom första 3 fick alltid komma in gratis. Jag vet att jag försökte alltid komma först. Men det var ju en del som hade "köat" en timme innan. Dörren öppnades, och man möttes av doften av popcorn och rökmaskin. Matsalen såg annorlunda ut, mot vad det brukade göra. Det spelades ca 10 tryckare på hela kvällen. Jag och Jim var kung på dansgolvet. Det var många, många många gånger vi fick pris. Som typ, en kexchocklad och en fryspåse med kastrull poppade popcorn. Jag minns särkilt en gång när det var slut mellan mig och Jim. Jag ville så gärna dansa med han, men jag fick nej hela tiden. Han ville inte. Jag frågade en sista gång, och han var nog mest trött på tjatat, och sa att vi kunde väl dansa tryckare. Vi dansade till i swear, som var en av dom populäraste låtarna där på 90 talet. På den tiden var det klasser som hade hand om discot, för att spara ihop till den klassresa, dom gick runt och tittade på alla som dansa, och dom som inte dansa okej petade man på! Då var man ute ur leken. Vi var kvar, och det var inte många par kvar. Dom pickade på våra motstånade, och kvar stod vi. Jag och Jim. Jag skämdes, vad hade jag gjort? Han ville ju inte alls från början, och nu vann vi. Gissa vad priset var? Jo, stå mitt i ringen, och alla skulle titta på oss när vi dansade tryckare. Det var så pinsamt och hemskt. Kan även minnas att jag alltid fasnade i Jims öra, med mitt. Haha.. 

 

Ja herregud, vad allting var så mycket lättare när man var yngre. 

 

Jim skrev såhär i sin blogg.

 

DEN 13 APRIL 2009

Tid för eftertanke.

Jobbade idag. Under dom lite segare tiderna på arbetsdagen så tänkte jag tillbaka på helgen som gick. Det var full fart. Resultatet blev sjukdom. Mår inte så bra just nu. Men det går nog över om någon dag. Hursomhellst, riktigt rolig helg.

Träffade Marie. Mitt ex. Det låter dramatiskt, men med tanke på att vi var ihop på lågstadiet så var det hela bara trevligt :)
Har tänkt lite på lågstadiet. Fan vilken soft tid. Äta när man fick mat. Leka hela tiden. Kappla-stavar och Lego. Mellis!
Man hade ju inga bekymmer alls. Det enda man var tvungen att engagera sig lite i var att se till att man var bland dom 10 stkn första på discot.
Då fick man ju gå in gratis!!! Slippa betala 20 kr. Dessa 20 kr kunde man ju spendera på Banana Skids och Coca Cola ffs. Men om man gjorde som jag och Marie gjorde så såg man till att vinna varenda tryckar-tävling. Då vann man ju godis :D
Dans-mästarna 13 år senare:

 

 




Damp dag!

Den:2009-05-25 Kl:@ 23:50:37 | Allmänt | Kommentarer: 0
Skulle egentligen farit in till Östersund idag på distriktsmöte, men klant som jag är missade jag tåget. Först när jag klev ur hissen kom jag på att datorn måste med. Den har gått sönder så jag skulle ta med den till Telia. Ta hissen upp, hämta datorn, skynda ner, kommer ut, tåger har inte kommit. Kommer på att jag måste ha kvittot till datorn, tar hissen upp, hämtar kvittot, åker ner.. Ser precis att tåget åker iväg.. Hur mycke otur kan man ha? Vänder upp till Fredrik.. 
Ringer runt till hela telefonboken, ingen ska till stan, ingen kan/vill köra. Ringde Putte, han ville ha 700 för att köra mig. Han skulle börja 14:oo på macken, och skulle då komma 2 timmar för sent. Då skulle jag betala dom timmarna, och sen betala soppa. Jag tackade nej, och tog mig inte iväg. Men men, hade verkligen velat vara på mötet. Höra sommarplanera, se statestik. 
Så kan det gå ibland.

Istället somnade jag en timme på soffan, när jag vaknade hade Fredrik gjort mat. Pasta med baconsås. Mums! 
Sen hade vi världens damp dag, gjorde "slut" i två timmar på facebook. Inte vet jag varför, för att se folk reaktion. Haha, övertrötta och alldeles knäppa. Sen skulle vi till ica och handla, då blev det klädbyte och Fredrik kastar ner mig sängen, vi brottas, han bits och slickar överallt (Okej inte överallt) och beter sig som världens 3 åring. Jag skrattade som ett liten fjortonåring, försöker få loss mig, och armbågar han rakt över läppen, som resultat, blodsmak i käften och lite fläskläpp. Mohahahahah!
Jag fick inte slut på skrattet, han undrade vad äääär det som är sååå roligt, upprepande 10 gånger. 

Det är vid såna tillfällen man blir så lycklig, att man kan skoja, skratta tillsammans. 

Nu till kvällen gjorde vi lax i ugn, pressad potatis och creme fraiche med gräslök. Troooor ni det var gott eller.. Gött skit!

Freddan är hos Simon och kollar på något dokumentär, jag skippad det (pga, det var ingen text på den) så jag stannade hemma istället. Myyyche bättre

Ledig i morgon med, tänkte dra på torget och handla lite presenter. Finns vissa som fyllt år som väntar på presenter.


Otillräcklig

Den:2009-05-22 Kl:@ 01:04:27 | Allmänt | Kommentarer: 0
Det finns så mycket jag vill skriva, men jag får inte ur mig det. Jag hatar kvällarna för det är då mitt huvud jobbar som bäst. Alla tankar och funderingar tar över allt. Ibland önskar jag verkligen att jag kunde fly från mig själv för en stund. Jag vill inte behöva känna den där jävla-förbannade-ångesten gång på gång!

Ibland känner jag mig så otillräcklig, jag försöker gång på gång. Men aldrig blir någon nöjd.
Det finns så mycket jag ångrar i mitt liv, saker man önskar var ogjorda. Men jag har även lärt mig mycket av det, och har idag inte lika mycket behov av bekräftelsen.

Är så otroligt glad att Fredrik har kommit in i mitt liv, dragit upp mig från träsket, fått mig att börja leva som en riktig människa. Någonstans visste jag att jag kunde inte leva så hela livet.

Fan, varför måste gamla sår rivas upp just nu? Kan jag inte bara få må bra nu.. Leva livet med världens bästa pojkvän, i en underbar liten by, våran lägenhet. Nej alltid ska det vara nått som förstör.
Jag måste sluta fundera, så är det bara. Se framåt och njuta av att sommaren är på ingång.

Kan vi inte byta liv för en stund..


Kostar att ligga på topp

Den:2009-05-18 Kl:@ 16:23:36 | Allmänt | Kommentarer: 1

Man märker att antalet besökare minskar för varje dag. Ska jag se det positivt eller negativt?

Med den här bloggen känner jag inte alls lika mycket som förra bloggen jag hade. Där skrev jag hela tiden. Det var då det..

Ska vi ta och summera hela förra veckan? Ptja, varför inte? Har vi något annat för oss?

Måndag, jag och Fredrik tog nabo tåget in till Östersund. Käkade Japansk lunch, strosade runt på stan, shoppade hem prylar till lägenheten. Fikade, och hade det rejält mys.

Tisdag, ännu en ledig dag. Sov ut rejält, vaknade halv två. Gäälet. Var längesen jag fick sova ut. Var hundvakt på kvällen till Simonas hund, Wilma. Tok söt liten voffsing.

Onsdag, jobbet kallade 11-20 flippade jag burgare och serverade Raggar meal som var veckans kampanj. Den som kan lista ut vad ett Raggarmeal innebär, vinner en triss lott av mig. Snabbast gäller

Torsdag, samma lika där, hände inget speciellt. Trök! Var hem till Simon på kvällen och spelade skate

Fredag, work work work, every day. På kvällen var vi till Simon igen, vi spelade skate och drack lite. Fjällturken körde oss till Dahlboms. Det kändes som mini disco, det kryllade av 18åringa studenter.

Lördag, behöver jag säga att jag jobbade igen? Men det gjorde jag iallafall. Hela kvällen tillbringades på soffan, helt solo. Huur skönt som hellst. Fredrik kom innanför dörren strax före sex på morgonen.

Söndag, återigen jobb.. Sola sken som bara den. På kvällen blev det grillning och brännboll borta vid kyrkan. Vi trodde vi skulle bli ca 10 pers. Vi blev tillslut ca 40 personer som spelade. Har pyttelite träningsverk idag. Är nöjd med hela kvällen. Men jäklar vad myggen surra framför en. Kom hem stax efter elva, jag och Fredrik skulle titta på film. Men ja, det är jag sämst på och slockande efter 20 min.

Idag är det sista arbetsdagen sen gäller det 2 dagars ledighet. Gött! I morgon ska jag till en tjej som hjälper mig med deklarationen. Som tar 875 kr timmen. Hujedamig! Kostar att ligga på topp


Nej, ta och tjöta lite med Lovisa på macken.. Weejj, 4 timmar kvar!


Sääämst!

Den:2009-05-15 Kl:@ 02:16:08 | Allmänt | Kommentarer: 1
Jag är tamefan den sämsta på att blogga. Usch ja. Klockan är över två, och jag borde ha stupat i säng för flera timmar sen. Kom nyss hem från Simon. Jag och Fredrik drog dit för någon timme sen. Dom satt ett helt gäng där och spela tv spel. Vi spelade skate och jag var typ sämst. Jaja, första gångem ju!! Fredrik är fortfarande kvar och spelar. Jag var så trött så jag knatade hem. Och jag har inte ens lagt mig än.. Illa illa..

Hoppas det blir fin väder i möro, så man kan sitt ute hela dan. Fredrik och dom ska upp till Rödkullen och åka bräda hela dan. Fusk! Jag har inte åkt någonting på hela säsongen. Det ä lite fy skäms på mig!

Nej, gonatt på er..

Du, moster.. Vad heter tågbolaget i Norge? Tänkte kolla upp vad det kostar att åka från Trondheim ner till dig. Kolla upp det vettja..

Blodbanden

Den:2009-05-09 Kl:@ 12:13:13 | Allmänt | Kommentarer: 2
Jag har alltid varit den personen som alltid har brytt mig om människor i min omgivning. Alltid ställt upp, även om klockan har passerat tolv har jag satt mig på cykeln och åkt hem till personen. Suttit och pratat i timmar, lyssnar och funnits där.

Jag sa till Fredrik igår att jag är så glad att jag har sån bra kontakt med alla mina syskon.
- Det är ju för att du bryr dig om allt och alla.

Efter det fick jag mig en tankeställare. Jag har 3 syskon, och den ena är inte lik den andra. Med mina syskon så finns det kategorier om vad som pratas oss emellan.

Sandra och jag pratar näst in till varje dag. Det är bara vanligt vardags prat. Jobb, kärlek, fester och allt vad det är!

Stefan och jag pratar väl sisådär 2-3 ggr i veckan. Han ringer jag när jag vill ha råd, berättar hur det går för Sibylla. Har jag haft kassa rekord, ringer jag Stefan direkt. Stefan har alltid funnits där för mig, hans hem har alltid stått öppen för mig.
Sofie har jag fått bättre kontakt med det senaste året. Vi pratar  ca 1-2 ggr i veckan. Sofie flyttade hemifrån när jag var ca 6-7 år. Så jag har direkt inget minne av henne hemifrån. Hon har alltid varit vuxen i mina ögon. Eftersom hon födde Pontus -96 och jag var 9 år så har det alltid varit så att hon har varit en vuxen kvinna i mina ögon. 
Idag när vi pratar kan det vara allt från hennes barns framgångar´, alla roliga fester hon och Thomas är ut på. Ibland kan Sofie kännas som en extra mamma för mig, vilket känns otroligt skönt. 

Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med det här. Jag är bara så otroligt glad över att ha så fantastiska och underbara syskon. 

 

Pics

Den:2009-05-09 Kl:@ 00:17:49 | Allmänt | Kommentarer: 2
Tänkte bjuda på lite pics från dagen.

Jag och Fredrik hade lite morgon mys framför tvn.


Jag kollade igenom gamla bilder från Thailand. Vill så gärna tillbaka. Men visst brorsan, vi ska dit igen.


Ibland blir jag så förvånad över hur sjukt snygg man kan vara ibland. Jag hoppas ni hör ironin i det hela


 
My big love!

Fredrik drog upp till Rödkullen och shredda med ett gäng polare och lånade med sig min kamera





Så duktig min kääärl är.





Fredag

Den:2009-05-08 Kl:@ 15:42:25 | Allmänt | Kommentarer: 0
Tänkte slänga iväg ett inlägg nu innan jobbet kallar. Börjar kl 16 idag. När alla andra går hem för helgen beger jag mig till jobbet. Känns lite halv surt. Men men, någon måste ju dra in pengarna.

Nu har vi bott i lägenheten en vecka. Jisses vad fort det har gått.
Ni vill säkert ha smaskiga detaljer hur det har gått. Vem som sköter disken, lagar mat, städar, och allt vad det innebär..
Som tur så har allting gått ihop, vi har delat upp allting. Det går så bra alltihopa.

Det här är bland det bästa jag har gjort, att få bo ihop med min älskade fina Fredrik. Det är snart 4 månader sen vi träffades första gången, eller inte första gången, men vi började umgås, som vänner och utvecklade det till ren kärlek.
Du är det bästa som har hänt mig!

Lisa ringde precis och hade fått olja över handen.. Så jag sticker till jobbet med en gång!

Trevlig helg gött fölk

Söndag

Den:2009-05-04 Kl:@ 00:03:47 | Allmänt | Kommentarer: 1





Gårdagen spenderades på torget ett x antal timmar. Jag agerade fotograf under hela tävlingen. Man fick sig 2 rejäla duschar av åkarna när dom kom svichande förbi i poolerna. Vädret var inte det bästa, så man blev alldeles frussen och man kunde vrida ur strumporna. Men jag ska inte klaga. Åkarna hade det tusen gånger värre.




Är så stolt över Fredrik, för eventet dom hade. Det var så grymt, grymma åkare, cool grej lixom, åka wakeboard på torget i Åre. Annars brukar det mest vara skidor & snowboard tävlingar.









Efterfesten hölls på Holiday club, det var knapert med folk, men det var trevligt ändå. Vi kollade igenom helgens bilder och snackade runt.  Men vi kände att vi ville ha mera ös. Så vi drog med alla åkare och allt vad det var bort till Country club. Där var det smockat med folk och vi dansade till klockan två. Jag och Fredrik bestämde att vi skulle köra en efterfest "inflyttnings fest" Vi fick med oss en hel drös. Alla var super trevliga och jag tror nog alla gick härifrån nöjda, och fulla. Dunken for runt till alla.



Dom hade tävling vem som kunde ha en C vitamin under läppen längst. Tillslut började han blöda






Idag fick jag ta smällen och diska upp allting, och man undrar vad dom har blandat i glasen för det var allt från oboy pulver i botten till C vitamin i cola flaskan.

Idag har det varit en riktig slappar dag. Har tvättat upp allting, känns jäkligt skönt. Har mest legat framför tvn hela dagen och myst med älsklingen. Lagat god mat. Perfekt söndag






Sambo

Den:2009-05-01 Kl:@ 23:26:09 | Allmänt | Kommentarer: 2
Idag har det varit en hektiskt dag. Vaknade kring elva. Började packa ihop det sista i rummet på Glasberget. Begav mig ner till torget och tittade på eventet Fredrik hade hand om. Jag var med och sponsrade alla åkare med Sibylla mat. Det var väldigt uppskattat. Ni kanske undrar vad det är för event som Fredrik har. Eller när jag tänker efter vet jag inte hur jag ska förklara. Ni får kolla bilderna istället.





Wakeboard på torget med 3 pooler och en vinsch (stava?) och massa rails.
Solen sken och det var närmare 20 grader ute. Helt perfekt dag.

Erika kom till torget så vi stack upp till macken och tog hyrbilen jag har lånat. Åkte upp till Glasberget och stuvade in allt i bilen. Jag trodde jag bara hade lite saker, men nej. Jag lyckades fylla en hel bil. Städade och sa adjös för den här gången. Åkte bort till nya lägenheten. In med allt, försöka få allt på plats. Sen åkte vi upp till Sibylla och hämtade två väskor där. Åkte ner på ICA och stor handlade. Gick på 1280:- Och kylen ekar fortfarande. Vad i helskotta köpte jag egentligen? Massa frukt och grönsaker iallafall.

Åkte hem, lasta ur allt mat, vidare bort till macken och lämna tillbaka bilen. Knatade hem och gjorde tacos. Varken jag erika & fredrik hade ätit på hela dagen. Förutom en 90g burgare från Sibylla.

Vi åt oss mätta och belåtna. Fredrik som har jobbat sen igår morse är helt utslagen, han ligger här i soffan brevid mig. Lilla hjärtat.. Han har stått i solen hela dagen, så när han kom hem såg han ut som en kräfta.

I morgon blir det frukost på balkongen med smoothie, varma mackor, kokt ägg, jucie =) Jag trivs rejält i lägenheten, och den är såååå fin.

Är ledig hela helgen så det blir till att dona och greja här så det blir fint. Har bokat tvätt tid på söndag så det blir att köra ett par maskiner.

Jag har precis avnjutit en liten skål med ostkrokar, mums!

Bjuder på bilder från lägenheten. SJälvklart var batteriet tvungen att dö när jag höll på, men jag hann få lite bilder iaf

Äntligen fick jag tända ljusen jag fått av moster













Ska försöka få med mig min sambo in i sängen, inte kan han ligga på soffan hela natten heller..


RSS 2.0