fredag

Den:2009-02-27 Kl:@ 18:55:51 | Allmänt | Kommentarer: 0

Hej hej, och hemsk mycket hej.
Hur mår ni?

GAAAAAAAAAH! Jag vet inte vad jag ska skriva.. Snart lägger jag ner den här bloggen. Noll intresse!

Sthlms vecka, vilket suger! Men pengarna rullar in som dom ska nu. Behövligt efter en hård höst och försäsong.
Har shoppat litegrann på byn idag, leggings i jeans som är inne nu, vit thirsta och en blå tröja. Nice!

25 års kalas ikväll kanske på torpet.

Sen händer det tyvärr inte så mycket mer i mitt liv.

Ska och prata med mäklaren på måndag angående lägenheten. Tydligen var det ingen som hade anmält intresse på den så då kanske jag få pruta ner den lite. Jag hoppas verkligen!


Men du.. vi hörs då!


Kärlek

Den:2009-02-24 Kl:@ 00:16:03 | Allmänt | Kommentarer: 1
Nu kommer mina nattliga inlägg, och min hjärna funkar som bäst. Orden bara flödar..

Jag har inte varit så här kär på år och dar. Jag har nog aldrig varit så kär som jag är nu, och det känns så himla bra. Går runt med ett leende hela dagarna. Vi är ett riktigt team tillsammans.
Vi är i ett början på förhållande och alldeles nykära, men det känns som jag alltid kommer bli lika glad över att se han. Varje gång han kommer med det där fantastiska leendet så blir jag varm i hela kroppen.
Jag är liv rädd att förlora honom. Fruktansvärt rädd. Det är något som gnager på mig varje dag. Men varför ska jag ens tänka så? Jag vet att Fredrik är säker på mig, och jag är sten säker på honom. Men det kan ju vända?! Varför ska alltid dom dumma tankarna komma?

Jag längtar till maj då vi flyttar ihop, då jag får ha honom intill mig varje natt, och jag möts av ett underbart leende när jag kliver innan för dörren. Jag längtar så mycket! Ge mig maj nu..

Fredrik är det bästa som har hänt mig och trots alla våra olikheter så fungerar vi så bra ihop. Fredrik älskar att åka bräda medans jag hellre sitter nere på ett fik med varm oboy och grädde, han gillar serier, jag hatar serier, han är alltid varm, jag fryser alltid om fötterna. Jag är lillasyster och han är mellanbarn. Han gillar öl, jag dricker inte öl.

Samtidigt finns det mycke vi har gemensamt också, men det kan vi ta en annan dag va?





Motivation?

Den:2009-02-23 Kl:@ 16:26:20 | Allmänt | Kommentarer: 1
Jag har alltid tyckt om att skriva och få ner allt i minsta detalj. Älskar att blicka tillbaka i tiden, och läsa om allt man har gjort. För man glömmer allt så fort.
Men sen jag startade den här gamla bloggen har jag ingen gnista kvar. I min förra blogg skrev jag om allt, flera gånger i månaden. Där forsade tankarna ur mig. Kanske för att jag alltid skrev på kvällen/natten?
Oftast skriver jag på dagarna i den här bloggen.

Jag vill få tillbaka glödet, jag skriva om allt skoj som händer i byn. Men samtidigt undrar jag? Vad händer i mitt liv?
Jag jobbar i stort sett varje dag mellan 11-21. Går ut nån gång i veckan. Är aldrig ute i backen. Är jag ledig hänger jag på byn, kollar kläder, fikar, umgås med min pojkvän. Det händer fan inte så mycket mer. Är det tragiskt?

Kräver jag för mycket? Eller ska jag säga som alla andra " så är det att vara egen företagare"
Som egen ska man tydligen inte ha tillgång till ett privatliv, man ska jobba jobba jobba. Hela tiden. Hellst dygnet runt.

Jag blir ledsen, arg & förbannad. För jag orkar inte hur mycket som hellst. Ska jag få en ångestattack igen, och tro att hjärta ska hoppa ur bröstkorgen på mig.

Nej fy fan vad jag gnäller, kan ju undra om man har ett sår i arsele!




Lägenhets köp?

Den:2009-02-22 Kl:@ 16:13:37 | Allmänt | Kommentarer: 1
Har varit lite smått sugen på att köpa en lägenhet i byn, och äntligen har jag hittat en som passar mig. Dom flesta lägenheterna ligger nära backarna, och är utrustade med bastu, ski in ski out och allt vad det heter. Men jag vill ha en vanlig enkel lägenhet. Visserligen är lägenheten väldigt dyr. Men vad ska jag göra? Bo i min resväska året om, flytta ur och in hela tiden. Är så ruskigt trött på det

Så i morgon ska jag ringa mäklaren och försöka boka en tid för visning.
Lägenheten ligger i samma hus som jag bodde i somras, Mörviksgården. Tre rum och kök.
Pris 2050000:-
 
Så vem vet, jag kanske äger en lägenhet snart!

Hej & hå

Den:2009-02-20 Kl:@ 16:48:57 | Allmänt | Kommentarer: 0
Goddagens på er gott folk!
Hur mår ni? Själv så mår jag alldeles prima, lite huvudvärk men ja.. annars helt okej. Hade världens skalle bang igår så jag gick hem tidigare från jobbet. La mig och kollade på film, och halv nio somnade en trött Marie.

Snart börjar sthlm veckan, jag hoppas på mycket folk. För det har varit så klent dom senaste veckorna.

Ikväll blir det god mat och massa mys med Fredrik. Min stora kärlek.. Ska handla med mig lite gott hem ikväll, godis och chips. Ska även ta mig ett långt bad, med massa skum och olja, fick ett spa paket av Fredrik så det ska testas ikväll.

Blev med med min telefon i tisdags på Bygget, hade den i fickan och den ramlade ur, och den som tog den var väldigt kvick att ta den. För jag märkte ganska på en gång att den var borta.
Så jag har nytt nummer förtillfället, får tillbaka gamla numret nästa vecka.
Hojta till om du vill ha det

Nej försöka göra något vettigt nu, 4 timmar kvar..

Järvsö

Den:2009-02-16 Kl:@ 19:29:53 | Allmänt | Kommentarer: 0
Har haft en helt underbar helg i den lilla sketna hålan Järvsö. Jag och Fredrik stack dit i fredags med tåget. Vi möttes av hans mamma och Lars. Mamma fia hade inte en aning att vi skulle komma, så hon blev väldigt glad, och hon visste inte ens att jag existerade. Suprise! Vi åkte hem till dom, drack kaffe och hade en genomgång om mig. Begav oss bort till ICA och handla mat för kvällen. Inne på ICA morsade alla på varandra. Jag sa väl att det var en liten by?

Till kvällen kom Fredriks bror Niklaz, Teodor och Mia. Vi käkade tacos och Teddan fick vara i centrum.

Vilket charmtroll man kan vara. Kollade på Lets Dance och drack lite cider. Begav oss ner till Condis och klämde en cider där också.


På lördagen stack vi in till "storstan" Ljusdal för en shopping runda. Jag och Mia sprang runt, medans brorsorna fick umgås själva på tumanhand. Köpte en jätte fin tröja till Fredrik i alla hjärtans dag present. Super snygg var den. Jag hittade ett par skit snygga skor för 300 bagis. Kaatjing.

Sen fick jag en guidad tur genom Järvsö, vi åkte upp till backen och toppstugan (rätta mig om jag fel Fredrik) Kollade utsiken, super fint. Synd bara att man inte hade kameran med sig.

På kvällen var det hur lugnt som hellst, massa godis och chips, melodifestivalen på tv. Jag säger ingenting om den. Det blir värre och värre för varje år.

Just ja, fick ett litet mini spa låda av Fredrik i alla hjärtans dag present, tvål och massa olja. Gud vad jag längtar efter att få slänga mig i ett bad med massa olja. Sen fick jag och Mia ett likadant paket, och vi skulle öppna samtidigt. Jag var super nervös, haha. Vi öppnade lååångtsamt, och i där hittar jag vax kuddar för stearin ljus?! Hm, tittar lite till och ser en Triss lott. Haha! Mia fick en citron skalare. Bröderna Graaf är knäppa!

Igår söndag ville jag verkligen ut och fota, för det hade ju varit så fint väder hela helgen. Efter många om och men fick jag upp Fredrik. Blixten!
Det var strålande väder och jag studsade runt där, och mådde toppen. Kär, lycklig, världens bästa pojkvän. Det kunde inte bli bättre




Har haft en fantastisk helg. Längtar redan tills vi åker dit igen. Hela hans familj är underbara, och det kändes inte som det var första gången jag träffade dom. Allting var så avslappnat, och dom hade humor. Jag blev kallad Greta hela helgen.

Dock blev vi allihopa magsjuka under helgen. Teddan började i fredags kväll, sen på söndan fick Niklaz det, Fredrik fick på tåget på väg upp till Åre, och jag har kännt mig kass sen igår. Har inte jobbat idag. Vill inte hantera mat. Men i morgon ska jag försöka pallra mig iväg till jobbet.




Vice ordförande

Den:2009-02-11 Kl:@ 11:04:16 | Allmänt | Kommentarer: 4

God morgon sunshine!

Är äntligen tillbaka i Åre efter en hel dag i Östersund. Dagen började dock inte så bra. Började med att tåget jag skulle åka med till Östersund var försenat, så jag och Fredrik gick in på ICA och handlade, satt och väntade på tåget som skulle gå 11:17. Går ut kvart över elva, och tåget rullar förbi. Då hade dom inte ens ropat ut typ " Mitt nabo tåget inkommer strax till spår 1" Så ja.. det missade jag. Vilket egentligen inte så ovanligt att jag missar tåg.
Jahapp? Hur ska jag ta mig in till Östersund? Fredik ringde HB, så det blev så att dom körde in mig. Tack för det grabbar!

Hann precis till mötet, för första gången så var det ett roligt möte. Annars brukar jag mest bara sitta och gäspa, titta på klockan hundra gånger. Vi skulle välja ordförande för det här året. Anna i Brunflo blev ordförande, sen skulle vi ha vice ordförande. Ingen ville, men efter många om och men så blev det jag. Gubbarna ville att vi unga tjejer skulle föra oss framåt. Jag Marie Eriksson har blivit Vice Ordförande för Sibylla, Distriskt Östersund. Huuur cooolt är inte det?!
Så 1 April bär det av till Stockholm på konferans på Viking Cinderella.
Senare i höst är det konferans en vecka i Turkiet. Kan bli så att man åker dit också. Massa roligt det här året.
Eftersom min tur siffra är 9 så måste det betyda att 2009 är mitt år.

Efter mötet skulle jag egentligen åkt hem till Åre. Men hela gänget skulle vidare och äta middag. Jag ringde ett samtal till Jocke och frågade om han skulle åka till Åre i morgon bitti (Jocke jobbar för europcar och dom hyr ut bilar på macken) Visst skulle han åka hit, så jag fick sova hos han. Vi drog på en Tapas bar inne i stan, käkade 8 tapas små rätter. Pratade allmänt Sibylla snack. Jätte trevlig kväll. Jocke kom förbi och lämnade sin hem nyckel. För han skulle åka på träning. Efter middagen körde Anna hem mig till Jocke. Sätter nyckeln i låset, och nej.. Den passa ju fan inte. Försökte och försökte.. Men nej. FEL NYCKEL! Happ, sätter mig väl här och väntar. En timme kvar. Weeejjj!
Tur man hade batteri i mobilen. Efter en timmes väntade dyker Jocke upp. Han hade gett mig sin pappas garage nyckel.
Haha!

Halv nio rullade vi iväg i morse. -25 grader ute. HUJEDAMIG!

Är super fint väder idag, klar blå himmel och lagomt kallt.


2 arbetsdagar kvar. Sen blir det Järvsö för hela slanten..


Listaaaaa

Den:2009-02-09 Kl:@ 18:46:19 | Allmänt | Kommentarer: 0
♥Snodde listan av Maley.

Stänger du av mobilen när du sover? Nej
Vem såg dig senast naken? Hm, gissa vem?
Hur såg du ut på högstadiet? Tanig, blond och lite fjortis
Hur kommer du se ut om tjugo år? Tjugo år? Då är jag alltså 41. Hm, kanske världens snyggaste 41 åring. Haha! Jag kommer ha hängpattar och vara ganska runt och glad
Hur var du på dagis? Har aldrig gått på dagis
Hur är du att ha som arbetskamrat? Lite för snäll, och vågar inte riktigt säga ifrån. Men annars positiv och vill mina anställda deras bästa
Biter du på naglarna? Nej, och kommer aldrig göra
Har du något handikapp? Nej, men ibland kan man ju undra om man har både damp och cp skada
Är du rädd för att få hängbröst? Det tillhör väl att få när man blir äldre?
Var du full senast du hade sex? Nej, det var jag inte!
Hur homo är du på en skala 1 - 10 ? Jag är väl inte homo alls faktiskt.
Vilken mat är den största missen att bjuda dig på? Hamburgare kanske?
Ljuger du? Har väl hänt, men varför ljuga när man kan vara ärlig?! Big no! Ärlighet varar längst.
Har du kysst en polis? Nää
Har du någonting att dölja? Finns väl säkert någonting. Men äsch!
Kan du baka bröd? Det kan jag.
Vet du hur man frostar av en frys? Njae, försökte med det när jag och Camilla flyttade ur lägenheten, det blev ett och annat samtal till mammal Tillslut blev det bra

Utseende:
Hårfärg:  Svart som natten 
Ögonfärg: Blå, grå ?!
Längd:  170
Skostorlek: 39
Ålder: 21

Har du en kille/tjej just nu? Tänk för att jag har det, Min Fredrik!
Gillar du någon? Massor!
Har du haft sex? Absolut!
Hur många har du haft sex med? Inget som angår andra! Inte för många, inte för få!
Har du haft många förhållande? Är inne på mitt 7 förhållande. Jisses.
Vad har du på dig nu? Jobb kläderna

Måndag

Den:2009-02-09 Kl:@ 10:45:27 | Allmänt | Kommentarer: 3
Vecka 7 nu, och det innebär att första sportlovs veckan har börjat. Har inte en aning vilka som har lov nu, gissar på att det är skåne som är först ut.

Hela helgen har det varit propp fullt på Sibylla, och det behövdes rejält.. För inte har det varit allt många som varit sugna på hamurgare i veckan. Var även RIX FM veckan, så Takida och massa andra artister spelade på torget. Jag missade det, och dom flesta sa att det inte var så mycket att se. Det var jätte kallt, och artisterna kunde knappt spela.

Fredrik har flyttat ut till Duved så jag sov där inatt, och tog skidbussen nu på morgonen. Jag ble nostalgisk, kändes precis som när man bodde i Duved, och åkte den där förbannade skidbussen varje dag.

I morgon är det distriktsmöte i Östersund, får se om Fredrik följer med eller om jag tar tåget in själv. Efter mötet är vi bjudna på middag med hela Sibylla gänget. Får se om man blir med på det, för sista bussen tillbaka till Åre går 18:20
Hade varit trevligt.


I helgen sticker jag & Fredrik på en liten weekend. Haha! Ända bort til Järsvö. Sketen liten håla utanför Ljusdal. Vi ska åka bräda, umgås med Fredriks familj, bara ha det allmänt mys. Ser verkligen fram emot det.
Den här kärleken jag känner för Fredrik känns helt fantastisk. Jag har varit kär förut, men det här känns fasiken på riktigt.
Jag har inte upplevt riktig kärlek på 4 år. Visst, jag har varit kär, varit tillsammans.. Jag har aldrig kännt mig så trygg och säker i ett förhållande som jag gör nu. Jag får som aldrig nog av honom. Vi funkar så bra ihop. Du är bäst Fredrik Graaf..


time to work

Världens bästa!

Den:2009-02-07 Kl:@ 22:45:57 | Allmänt | Kommentarer: 0
Puss på dig min fina! Känner mig som världens lyckligaste med dig..





 


Plötsligt händer det

Den:2009-02-04 Kl:@ 19:49:23 | Allmänt | Kommentarer: 3
Wejj, nu ska jag försöka mig på ett inlägg ytterliggare en gång. Får se hur det slutar! Sitter på jobbet nu och knegar, är sjukt segt. Började jobba kl 16.

Har haft en toppen dag med Fredrik. Fick äntligen ligga kvar i sängen i morse, ingen alarm som ringde, för första gången. Klev upp vid tolv, jag drog upp till Sibylla, hämta money och rikskuponger. Så drog vi till banken och banka pengar och vidare till posten och skicka iväg kupongerna. Gick bort till Holiday och åt hederlig husmanskost, ragg munk & bacon med lingonsylt. Det satt fint det. Drack kaffe och snacka skit. Gick upp till bowlingen och tog ett parti. Satte aldrig någon strike, men det gick bra ändå. Fick 3 poäng mindre än Fredrik. Knata upp till Torget och kollade i affärer.
Sen tillslut blev det dax för mig att bege mig till jobbet. TRÖK!

Jag är super nöjd med dagen, var längesen jag fick vara ledig och strosa runt på byn!

Igår kväll var det Bygget på schemat, vilket som alltid var roligt.


Sämst!

Den:2009-02-02 Kl:@ 18:38:34 | Allmänt | Kommentarer: 0
Jag är fanimej den sämsta på att uppdatera bloggen, och jag tjatar om det varje gång! Jag har helt enkelt inte tid, eller jo det har jag.. Men vet inte riktigt vad jag ska kludda ner.

Mycket har hänt på så kort tid. Jag har gått från Singel till Förhållande. Vilket är ganska sjukt. Jag har länge sagt till mig själv att jag ska leva singel dom här 3 åren. Men det gick ju sådär.. Är iallafall lycklig, kär och har en grym pojkvän.
Jag har själv inte förstått det. Men det kommer väl?

Fredrik och jag har kännt varandra i över ett års tid, men inte sagt mer än " Tjena, äre bra?"
Jag bjöd hem honom på film, en kväll efter gubb gympan. Vi var ju vänner, och jag hade inte räknat med något annat.
Vi börja umgås mer och mer, och tillslut klicka det.

Har blivit en hel del jobb på slutet, vilket är väldigt bra. Fy fasiken vad dyrt det är att ha någon anställd. Jisses..

Hade bäste svägerskan uppe från torsdag till lördag. Vi hann med två utekvällar, nyktra var vi också. Torsdags var vi till Wersens och kollade när Petter lirade sina skivor. Karin fick ragg av en kille som ville att hon skulle följa med hem till honom och bada bubbel pool. Hon drog fram fingret och visade ringen..

På fredagen var vi och käka "affärslunch" med min revisor. Grym lunch på Black Sheep. Kött som vi fick steka själva på en sten, så var det klyftpotatis och massa sallad. Lite väl ordentlig lunch, men gott var det. Mötet gick jätte bra.
På kvällen var vi ut på Bygget och dansade som galningar. Karin kan ju dansa rejält, och hon hade en hel del drös med killar som tittade och tungan hängde nog mer utanför än i munnen. Haha!

Jaja, nu är ni iaf lite uppdaterade om mitt liv.. Jag lever och mår bra!
Jag och Fredrik

RSS 2.0