Mejlin

Den:2011-09-21 Kl:@ 22:38:47 | Allmänt | Kommentarer: 0
Hej Malin! Tycker du att jag uppdaterar för lite? Men du, jag är inte som du som skriver sjuttioelva inlägg om dan. Men vet du vad, jag tror du tycker om mig ändå. Puss din Marre.
Hihi, nu va jag busig va

!

Den:2011-09-14 Kl:@ 17:18:33 | Allmänt | Kommentarer: 2
”En man satt vid slutet av sitt liv tillsammans med Gud och såg tillbaka på sitt liv. Han såg sitt liv som en vandring längs en sandstrand. Det fanns spår i sanden av två par fötter: det ena spåret var hans, det andra var Guds. Han såg på fotspåren och märkte att vid flera tillfällen i livet fanns det bara ett par fotspår. Han såg att det var de perioder han hade haft det som tyngst.
Han vände sig mot Gud och frågade: Hur kunde du överge mig? Då när jag behövde dig som mest, när jag hade det som tyngst och kände mig som mest ensam, då övergav du mig! Gud svarade: Mitt barn, jag älskar dig och skulle aldrig överge dig. Där du bara ser ett par fotspår — då bar jag dig.”

MEN HEJ

Den:2011-09-14 Kl:@ 16:18:54 | Allmänt | Kommentarer: 0
Jag trodde jag skulle bli bättre med bloggen när jag flyttade hem, men icke. Ska väl försöka sparka igång den igen, men jag lovar inget.

Mycket har hänt på kort tid, jag har fått lägenhet på Bullermyren. En 2a på 50 kvm, som jag ska få hyra ett halvår. Vilket blir perfekt, då hinner jag landa lite. Känna efter vart jag vill bo och så. Just nu känns Falun väldigt lockande. Tycker Borlänge stad riktigt suger. Stan här känns helt kolsvart, finns knappt butiker kvar och stadens nattliv är nog det tråkigaste. Var ut i Falun i helgen, och det var hur mycket folk som helst, överallt och alla var super trevliga. Kommer nog bli en hel del utgång i Falun. 

Benjamin är hos Fredrik, och jag är helt solo. Jag hatar det verkligen. Känner mig så ensam, nästan naken utan honom. Hämtar hem honom på måndag. Då ska vi hitta på massa bus. Kanske gå och bada på Aqua Nova.
Nu ska jag leva själv, bara ta hand om mig själv och Benji. Kärleken struntar jag fullständigt i. Det tar alldeles för mycket energi. Ska bara ta hand om mina vänner och familjen. Ta igen all missad tid efter alla år.
Livet här härligt, och jag blickar framåt.



RSS 2.0