PÅSK I DALARNA

Den:2011-04-25 Kl:@ 23:12:58 | Allmänt | Kommentarer: 0
Påsken har firats i underbara fina Dalarna hemma hos mormor och morfar. Vi har varit här sedan i torsdags, och har hunnit med otroligt mycket på dom här dagarna. Ätit massvis med god mat och massor med godis. Benji har fått två påskägg med godis, den lilla rackar ungen. Det har shoppats kläder och skor till mamman, dvs till mig. Kan knappt minnas när jag köpte något till mig själv, jag blir för snål när det gäller kläder till mig. Skorna kosta 129kr och linnet 69kr - inte så farligt alltså. Benjamin har fått en till sån där dress, grå med hängsel byxor på, fast i en större storlek och ett par gummi stövlar för 79kr på ICA MAXI och sommar dojjor som mormor köpt. Sen har det handlas nå så jävulskt - gardiner och en rosa dalahäst. Nu är det slut på konto, och tack för den fina Mora-lönen. Nu är det bara ångest kvar. 

Jag grämer mig lite för att åka tillbaka till Järvsö i morgon, även fast jag tycker det är förbaskat skönt att komma hem efter intensiva dagar i Borlänge. Då det har varit full rulle från morgon till kväll varenda dag, och att komma hem till världens lugn. Där det inte finns ett jota att göra. Även fast sommaren är på ingång och man kan vara ute hela dagarna, så vill jag ändå krypa in i mitt lilla skal - och försvinna en stund. Jag försöker få Fredrik att flytta hit, men han är väl inte riktigt med på noterna men börjar ge med sig litegrann. Annars får jag väl flytta själv ;)

110413

Den:2011-04-13 Kl:@ 22:08:48 | Allmänt | Kommentarer: 0
Hur inleder man ett inlägg när man inte skrivit på över två veckor. Jag kan inte hålla på och beklaga mig hela tiden, och gnälla över att bloggen aldrig blir uppdaterad. Vi har fortfarande inget internet utan jag surfar genom Fredriks telefon, det går väl sådär. 

Jaha, vad man ska skriva här då? Mycket har hänt på kort tid, och livet har varit som en berg och dalbana, men det börjar jämna ut sig nu. Vissa dagar är värre än andra. Jag ska till läkaren i morgon och prata, prata ut om allt och även kolla viktnedgången. Ja, jag fortsätter att gå ner i vikt. Det är jobbigt, och jag vet snart inte var jag ska ta vägen. Men nu vet jag till viss del varför rasar i vikt, utan anledning. Å jag hoppas på att få lite råd så man går upp lite snart.


Jo men annars då? Benjamin går runt här hemma för fullt, nästintill springer fram. På bara någon vecka går han konstant. Min stora lilla kille.
Nej fy vad tråkig jag känner mig. Har ingenting att berätta, helt meningslöst inlägg..
Suddig bild men så häftig dress som jag hittade på Lindex för 149kr
Jag fick ryck i helgen och målade om köks möblerna och hyllan
Ja men det här inlägget tog väl ungefär 1,5 timme att göra.

RSS 2.0