När vi två blir en

Den:2009-01-26 Kl:@ 17:41:55 | Allmänt | Kommentarer: 2
Bröllopsfesten i lördags var riktigt rolig. Stefan och Karin gifte sig igen nu inför en en präst och vi alla 70 människor fick uppleva det. Hela släkten var samlad. Det föll en och en annan tår. Det var så himla fint.

Eftersom första bröllopet ägde rum i Thailand fortsatte dom i samma tema och bjöd på Thai mat. Mums.
Jag hade även skrivit ett tal jag skulle hålla, men när jag kom till Vikarbyns bystuga och insåg att vi var alldeles för många människor, och knappt hälften kände man igen började jag backa ur. Jag vågade inte!

Pappa drog upp på scenen och höll ett tal, berättade om när Stefan var liten, och drog upp hela familjen Eriksson. Drog av en trudilutt av Lasse Stefanz, sista ljuva åren. Vi skämdes, ruska på huvudet. Men folket gillade det. Tillslut sa pappa det att jag hade ett tal, men jag sa det att jag inte vågade. Men jag ville verkligen framföra det, så jag sprang och hämtade lappen. Tog tag i microfonen och sa det jag kluddat ner med den darrigaste rösten. Jisses.. Jag var sååå jäkla nervös. Men både Stefan och Karin blev rörda och gav mig världens kram. Det var nog uppskattat

Sen blev det tårta och kaffe, och sen gick vi ut och kollade på fyrverkerierna. Jätte fint, tills gubben kom ut och sopa iväg fyrverkerierna mot oss så dom smällde runt om oss, Emmy fick rakt i magen, och vi sprang som vilda djur. JÄVLA CP GUBBE!
Han påstod att vi sköt på hans gård. Det kunde verkligen ha gått åt helvete. 70 människor som står ute, på en liten yta!
Måste vara nå fel i huvudet på honom!

Vi försökte glömma det där, och fortsätta ha en trevlig kväll. Så det spelades gamla godingar och vi höll låda till halv två.


Igår kväll kom jag tilbaka till Åre. Varenda gång tåget närmar sig Åre blir jag överlycklig, jag blir alldeles varm i hela kroppen. Spelar ingen roll om jag varit borta 3 dagar eller 2 veckor så sitter jag bara och ler för mig själv.

Gick upp till Fredrik och gänget och kikade på film, hade setat på tåg i nästan 6 timmar, och nu skulle man sitta ett tag till. I andra filmen började jag bli riktigt rastlös.

Ikvöll blir det popcorn och filmen E.T. Blir väl att gråta en kvätt ikväll. Var grymt längsen man såg den. Så jag bad Fredrik ladda ner den. Hä bi nog för jävla fint de

Jag kommer sätta lösenord på bloggen igen, så om du vill fortsätta läsa här och inte har lösenordet går det bra att maila.
[email protected]
Och du som har det, är det samma som sist. Har du glömt lösen är det bara att maila vettu!

Tjuvlyssnat

Den:2009-01-24 Kl:@ 02:17:36 | Allmänt | Kommentarer: 0

Max, Uppsala


Tre killar ~18 sitter och äter och diskuterar kommande helg.

Kille 1: Fyfan, ska nog åka upp till Dalarna i helgen.
Kille 2: Fan va gött med dalmål.
Kille 3: Det har jag aldrig käkat

Det var ruskigt längesen jag var in på tjuvlyssnat och kikade. Men när man bara ligger och slösurfar hamnar man på alla möjliga sidor. Jag kan ligga och skratta åt allt som sägs runt om i Sverige.

Kvällen spenderades hemma hos Jennys mamma. Jag åt köttbullar som jag inte ätit på år och dar, alltså köttbullar i förpackning, frysta bollar?! Hajjar du? Iaf, jag äter ju inte sånt. Säsongsmat, fattig mat, vidrigt. Jag var iallafall tvungen att smaka.. Och nej.. Kommer aldrig köpa frysta köttbullar. Tacka vettja morsan köttbullar med jordpäror och tyttebär, eller rödbetssallad. Nog om där jävla köttbullarna. Vi drack kaffe, jag smällde i mig peppar kakor, chocklad snäckor, en sån där låda man oftast får ju julklapp av någon. Varken Jenny eller Kickan åt dom, och godis älskare som jag är satt dom som ett smäck i munnen. Försökte mig även på nå skorpa som innehöll mer socker än bröd. Dränk i kanel.

Jenny hittade en sex bok från nitton-hundra-fryst-i-fast. Bilderna var groteska, vi fick se världens längsta penis på 35 cm. Både jag och Jenny blev generade, undrade hur fan går till, tänker lite. Äh.. Bläddrar vidare.

Kollade på Lets Dance.. Det var mer gnäll än hur bra dom var. Kickan och Jenny gnällde ikapp. Jag satt mest och tyckte att dom flesta faktiskt är riktigt bra. Blondinfisen.. Tyckte hon mest bara kuta runt och vifta på kjolen, för inte var det många danssteg hon tog.

Kvart i tio bestämde Jenny sig för att vi skulle åka till ica maxi.

Jag: Men hinner vi verkligen det?
Jenny: Men va fan, hant du åkt bil med mig? klart vi hinnä

3 min senare sitter vi i bilen
Va fan, nu älä bråttom!

Ett par kronor fattigare. Lite godis i magen. Mamma blev överlycklig när jag kom hem med en godis påse. Åh, jag som varit godis sugen hela kvällen. Hon och pappa dök ner i påsen ganska fort.

I morgon är det Brorsan och Karins bröllopsfest i Vikarbyn. Jag har skrivit ner ett tal jag ska hålla för 70 personer. Jag ska hålla ett tal för min bror. Vad sjuttsingen har jag gett mig in på? Nu är det bara att hoppas att han INTE kommer läsa det här. Men när ska han ha tid med det?

Imorn blir det lite shopping på kupolen med Jenny och Emmy. Sen ska vi till en gammal vän och fika. Ska försöka träffa Beckis också. Åååh, vill hinna med hur mycke som hellst. Men som vanligt räcker inte tiden till

dessutom fick jag världens bästa sms för en stund sen :) Så nu kan jag sova gott, och längta ännu mer hem


Blogg torka

Den:2009-01-23 Kl:@ 16:31:25 | Allmänt | Kommentarer: 0
Jag borde inte ha någon blogg märker jag?! För jag uppdaterar alldeles för lite. Och när jag väl gör det, skriver jag ändå inget vettigt!

Sitter iaf på tåget på G hem till Borlänge. Är i Falun nu, försöker fördriva tiden. Har åkt sen elva i morse. Är lite trött.
Pappa kommer och hämtar mig vid stationen så ska vi åka hem. Sofie är kommer dit också, ringde och bad henne svänga förbi. Älskade stora syster <3

Igår blev det en blöt kväll ute. Oplanerad utgång äre bästa! Det var reagge kväll på Tottebo. Jag och Erika dansade hej vilt.

Annars då? Ska träffa Jenny ikväll. Inte setts på månader nu, min älskade vän. Dig håller jag hårt om!


Äh, som vanligt har inge mer att tillägga...

saknar någon i åre iaf..

Ute på vift

Den:2009-01-17 Kl:@ 22:31:43 | Allmänt | Kommentarer: 2
Befinner mig ca 30 mil från Åre. Nämligen i Funäsdalen i Härjedalen.

Jag och Claes packade bilen igår, full med mat, en hel del alkohol, brädor och diverse stuff. Så igår kväll kom vi fram. Vi gjorde grymt god mat, lax i ugn och avokado sallad.



Mätta och belåtna gick vi in på groggen, som inte alls var nå god. Basta gjorde vi också. Tog allmänt chill hela kvällen.




Idag vaknade man pigg och utvilad klockan ett. Slängde i mig frukost.
Klädde på mig och drog på mig tonvis med kläder. Vi drog ut med skotern, och jisses hur Claes kör. Jag var mest livrädd när jag satt där bak och guppa och försökte hålla mig på plats. Men jag överlevde.

 

Herregud vad jag älskar fjällen.. Det är så ofattbart vackert. Längst upp på fjället, orörd snö, inte en människa på flera mil. Lugnet.. ALLT!





Vi åker hem i morgon på förmiddagen så jag hinner till gympan som är på kvällen. Jag är ännu mer taggad än vad jag var förra gången. Nu ska jag klara av att göra rondat flickis salto. Kanske handvolt frivolt. Har lite svårt för framåt varv. Men jag har mycket jag ska göra i morgon. Kameran åker med dit, så det kommer fotas rejält. Gött mos!

Nej nu ska jag vara lite social med Kläääjs. Hörs tomorrow!

Onsdag

Den:2009-01-15 Kl:@ 00:46:06 | Allmänt | Kommentarer: 2
Klockan har passerat tolv, och är vaken. Vilket inte brukar vara så ovanligt. Natt människa!
Höll på att somna vid tio, men höll ögonen öppna en stund till

Magen har börjat kurrat lite, ska se vad som finns i kylskåpet, om det blir nå ätbart.

Ännu en gång har man en del att skriva. Men vet du vad.. Jag orkar inte

Jag låter bilderna tala för sig själv




I 3 veckor kommer det vara studentveckor, och fanimej varenda kille ser ut sådär. Alla är riktiga idioter! HATA!

Allt går som en dans

Den:2009-01-12 Kl:@ 20:42:33 | Allmänt | Kommentarer: 0
Har varit fullt upp dom senaste dagarna. I fredags kom Karin och Emmy upp. Vi påbörjade städningen inne på Sibylla. Karin hade även köpt fina dukar och massvis med ljus som vi satte på borden. Blev svin snyggt. När vi stängt på Sibylla åkte vi ner på Beefalo och köpte med oss mat hem. Gjorde typ ingenting på kvällen, slö tittade på tv.



Lördag morgonen kom Karin och väckte mig kl 8. Hej och hå. Trött! åkte ner till Åre bageri och åt frukost, guddomlig frukost. Åkte upp till korv mojjen och nu var det dax för rengöring bakom fritös och stekbord. Och det var fanimej inte mums alltså. USCH! Vi skura och vi halka runt på oljan och jaa.. Kämpade på som fan. Men jäklar vad bra det blev.

Lovisa kom och bytte av mig. Jag Karin och Emmy åkte bort till chocklad fabriken, gjorde av med lite pengar där, sen vidare till Glashyttan, och en tripp bort till Holiday club. Slut destinationen blev det mätkiga hotellet Copper hill. Jisses vilket hotell. Men grymt jäkla vackert, och rummen var grymma. Sen handlade vi på ICA för kvällen, hemma gjord pizza och massa skit.

 



Lovisa & Camilla kom upp till mig, vi bakade pizza, åt massvis med efterrätt. Färgade håret. Beklagade oss över dumma killar. Bara hade allmänt tjej mys!

Igår var jag till lokalen på gubb gympa. Som var så jäääääävla roligt, helt ärligt. Var dit med Niklas, Henke och Fredrik. Först hoppade vi trampolin, men där är inte jag så vidare bra. Grabbarna körde stenhård på massa skruvar och konstiga kill volter. Jag gjorde bara en frivolt. Sen blåstes air tracken upp, och där trivdes jag rejält. jag har inte tränat gymnastik på 7 år. Men allting satt kvar. Gjorde massvis med rondat flickis, stilla stående salto och frivolt. Killen som har hand om hela träningen tyckte jag var grym, hihi.

Hela kvällen var soffan min räddning, kroppen var så öm efter 2 timmars träning. Fredrik kom upp och kollade på film, men jag var helt slut så jag somnade av ganska fort.

Idag känner jag mig som Agda 90. Har ont i hela kroppen. Tur att Crille kommer ikväll, han ska minsann få ge mig en hel kropps masage.

Nu ska jag bege mig hemmåt efter en lång och plågsam dag

ciao!

Sova bör man..

Den:2009-01-09 Kl:@ 01:46:07 | Allmänt | Kommentarer: 1
..annars dör man? Eller vad säger man? Skulle inte jag sova. Hur gick det då? Inge vidare..
Jag hamnade framför dumburken ett tag till. Lite svårt att slita sig ibland.

Kom på för en stund sen att det snart är 2 år sen jag flyttade hit. Hela 2 år. Tiden har gått så sjukt snabbt. Vad har hänt på dom 2 åren?

- Jag har nog flippat ett x antal burgare
- Har flyttat 6 gånger. Från Torpet till stugan på Björns gård, därifrån till Staff. Säsongen -07
- Flyttat till Staff bott där i ett halvår Vinter säsong -08
- Bott med ca 25 personer i korridor, delat på kök och badrum
- Flyttat från Staff till Mörviksgården Sommar -08
- Varit sambo med Camilla på Mörviksgården
- Flyttat från Mörviksgården till Glasberget Dec - 08
- Gått ut på krogen alldeles för många gånger
- Haft sönder 2 bankomat kort
- Blivit av med plånboken inne på Dippan. Plånboken låg i väskan, som var vid bordet där resten av folket satt.
- Åkt taxi så man legat minus på kontot
- Blivit egen företagare på det. Från säsongare till egen
- Träffat helt underbara människor. Från Skåne till Norr
- Haft min första pojkvän i Åre
- Tillbringat en hel sommar här
- Gått upp till Toppen från kabinen. Det är visserligen 800m, men det kändes som en halv mil
- Haft för lite besök från Dalarna. "Det är för långt" Säger alla. Ap trist!
- Haft 5 dagar i backen på hela säsongen - 08
- Jobbat arselet av mig
- Lärt mig hur norskar fungerar. IDIOTER!
- Ryssar äter för 2 personer


Och haft helt underbara 2 år. Nu är det bara 2½ år kvar. Sen lämnar jag den här byn





Trött och sliten

Den:2009-01-08 Kl:@ 23:57:04 | Allmänt | Kommentarer: 0
Tisdagen blev lyckad. Lovisa kom hit när hon hade klappat igen på Sibylla. Jag hade styrt upp potatis gratäng och hel stekt fläskfilé. Vi åt oss propp mätta, och jag fick mycke beröm för maten. Vi övergick till alkoholen. Pratade om gamla killar, sibylla snack, lyssnade på youtube klipp, och hade allmänt skoj. Åkte taxi ner till Bygget. Ingen kö alls. Gött mos. Slapp betala inträde. Märy styr upp allt. Dansade oss genom svettiga. Fötterna ville inge annat än att shejka loss. Galet rolig kväll.

Märy

Onsdags morgonen fick jag öppna. Var knappt bakis, mest bara trött. Kom inte i säng förens halv fyra. När jag slutade mötte jag upp Erika nere på torget. Vi strosa runt i affärer, och shoppa rejält på rean. Hittade ett par bagy levis jeans för 600 pix. Och jag kunde inte hålla mig. För är såna där på rea, så ska man passa på. Sådetså! Så hittade jag en jätte mysig tröja på Vero Moda för 150 kr. Så varm och skönt, och jag är hel nöjd. Sen råka det bli ett par till trosor. Måste lägga ner det där med trosor. Men det är så roligt, och dom kosta faktiskt bara 50 bagis!

Knatade hem, värme på en matlåda, käka den, kollade lite på tv. Somnade alldeles efter sju. Sov hela kvällen, hela natten, och näst in till försov mig i morse. Hade klockan på 9:45. Snoza i en halv timme. Tyckte att jag var vaken där kvart över tio, så jag skulle bara ligga kvar i 5 min. Jo hej du. Somnade, och vaknade illa kvickt 10:40. När öppnar jag? Klockan 11:00 Jag slängde på mig kläderna, ringde taxi. Men alla hade fullt upp. Yes, det var bara att knata. Jag var där 10:57. Jag hann iaf öppna i tid, och det var ingen som hängde på dörren. PUH! Hemsk dag. Hur fan kan man sova så mycket?

I morgon kommer Karin och Emmy upp. Ska bli så roligt. Längtar! Jag och Karin ska inventera alltihopa i morgon. Jisses! Hä bi nog bra det där.


Nej, lyssna lite på ljudbok, och somna in sådär skönt.

Om det är någon som har svårt att sova om kvällarna. Ladda ner, eller köp en ljudbok, ha datorn eller cd spelaren brevid sängen. Lyssna och njut. Du kopplar bort allt runt om, man ligger inte och tänker på allt elände. Man är så fokuserad på boken och sen vips så sover man. Det är det bästa botemedlet =)

Ha en trevlig helg

2008 års resume

Den:2009-01-06 Kl:@ 16:16:24 | Allmänt | Kommentarer: 0
Yes, nu ska jag försöka med 2008 års resume.

Januari. Säsong i Åre, en hel del festande. Det var student veckor här, så det kryllades av fattiga studenter var man än kollade. Jag hade period slutet på Januari, då jag var riktigt bitter. Jag var även ner till Wäsa på den årliga Kickoffen. Var dunder sjuk, fick jobba i baren på övervången på fredagen, och på lördagen kom brorsan upp och vi hade galen förfest med sprit dunken på bordet.

Februari. Jag åkte hem till Borlänge för åka på den klassiska kryssningen vi gör varje år med hela familjen. Och den här gången var vi allihopa, Mamma, pappa, Sofie, Thomas, Pontus, Klara, Stefan, Emmy, Sandra och jag. Grymt rolig resa. Men om jag inte minns helt fel, så gungade det ganska rejält på morgonen vid frukosten.
Jag stannade i Borlänge ett par dagar, jag och Jenny var på fest i Falun med en av mina bästa vänner. Johan, han fick vara chaufför den kvällen. Men det gjorde ingenting, jag fick umgås med honom.
Jenny var sjuk den kvällen, och smittade mig. Jag blev sjuk igen, och kom tillbaka till Åre dödsjuk, men det var bara att jobba på.

Mars. Jag köpte min första laptop, nöjd. Det var JOSS (Jon Olsson Super Session) en vecka i Åre. Jon ringde mig och ville att hela teamet på 35 pers skulle komma och äta på Sibylla. Nemas problemas. Det fixar jag. Alla kom på en och samma gång, det blev lite smått kaos. Men jag fixade det.
Käkade lunch på Subway typ varenda dag, och hängde på Apberget med Jossan och Dalmasen.
Björn frågade mig om jag ville arrandera Sibylla. Jag höll på att svimma samma sekund. Vad var det han sa? Först blev jag lite tveksam. Ringde hit och dit, ville ha råd. Många tyckte att jag inte skulle göra det, medans andra tyckte jag skulle göra det. Jag bestämde mig, och jag skulle ta över på Sibylla. Jag och Björn var till Östersund på distriktmöte. Träffa revisorn, bank ärenden. Det var så jädra mycket då. Sandra kom även på besök hos mig.

April. Våren kom till Åre, himlen var knall blå och solen lyste. Jag och Jossan hängde varenda dag. Vi var på krogen alldeles för många gånger. Käkade MAX halv tre på natten. Vi flög även helikopter till Borlänge från Östersund. Blev en shopping tur på Kupolen, sov en natt i Borlänge. Sen körde mamma upp oss till Mora. För där skulle helikoptern gå från. Hem färden tog 1 ½ timme. Sen fick vi åka buss från Östersund till Åre, som tog 2 timmar. Haha. På kvällen spelade Takida på Bygget. Så jävla rolig kväll.
Jag fick även ett start bidrag till mitt företag, på 10 000:- av Jämtland stiftelse.
Vi hade våran personal fest uppe i Bustamoon. Vi badade bad tunna, käkade grymt god mat. Blev fulla och tog en taxi ner på Dahlboms.
Crille kom upp och hälsade på mig, vi grillade, åkte bort till Tännforsen, drog över till Norge, Trondheim. Satt i gräset och käkade glass, sen var det dax att åka hem igen.

Maj. 1 Maj, den stora dagen. Då jag blev egen företagare. Mina första pengar rullade in, och det kunde inte annat än kännas bra. Jag hade ingen anställd så jag jobbade varenda dag i maj.Jag och Camilla blev sombosar och flyttade in på torget. Mörviksgården. Mamma, pappa och sandra kom upp och hälsade på. Så hade jag stängt en dag. Mamma och pappa tog hand om mig på bästa vis, städade hela lägenheten, handlade mat åt mig. I maj hände det inte allt för mycket i mitt liv.

Juni. Jag lämnade byn för första gången på riktigt länge, jag var in till Östersund på skolavslutningen och träffade Jossan och Daniel. 6 Juni hade jag stängt på Sibylla. Sveriges National dag. Passade på att ha stängt medans det var en röd dag. Jossan och Daniel kom till Åre, så vi var och käkade på Broken, hängde på Terassen på Dahlboms och drack drinkar.
Jobbade på sen som vanligt. Hade ingen fritid. Fick skicka iväg folk å handla mat åt mig. På midsommar var jag i Duved och grillade, sen var Tottebo öppet så man hängde där på kvällen.

Juli. Jag fick tag i någon som kunde jobba hos mig. Så jag fick äntligen min lediga dag efter 2 månader jobb.
Jag träffade en kille som hette Erik och blev tillsammans med honom. Jag åkte ner på Classic Car Week, och bodde i tält på brorsan gård. På min födelsedag åkte vi till Falun, för det var dax att inhandla min första systemkamera. Vi hittade ingen vettig, så det fick bli kupolen, och inne på Expert låg den och väntade på mig. Vilken lycka!
Firade min 21 års dag tillsammans med brorsan, karin och emmy, sne kom sandra till Rättvik också. På kvällen var jag hem till Sanna på förkula, sen blev det ner på samhället, åka lite raggar bil, sen var det slut på det roliga.
Dagen efter åkte jag tåg ner till Stockholm för att hälsa på min älskade Jenny. Vi strosade runt på stan i flera timmar, sen åkte vi hem till henne, dona lite sen blev det Gröna lund och massa karuseller.
Dagen efter åkte jag hem till Borlänge, sen åkte jag med mamma och Sandra till Rättvik. Vi för festade hemma hos brorsan. Pär och Andreas från Hedemora kom med limo, så vi gled runt nere på byn med meter lång limo. Hää va rolig hä. Slirade in på parken och lyssnade på Lasse Stefanz, Olle drog upp mig på scenen så sjöng "vi" en låt ihop.

Augusti. Jag lämnade Rättvik och Borlänge och drog upp till Hudiksvall en sväng, där var Camilla, Fredrik & Erik. Eriks vänner fyllde år så det var fest. Dagen efter åkte vi till Sundsvall och shoppade gärnet.
Åter tillbaka i Åre. Massvis med jobb, massvis med folk, massvis med norskar.

September. Dagarna bestod bara av jobb, jobb jobb. Hela tiden. Jag och Erik åkte ner till Borlänge ett par dagar. Det var dax för kryssning igen. Mamma och pappa firade 25 år som gifta, så vi var på middag på Broken Dreams. Hela familjen.
Slutet på September dumpade jag Erik, det fanns tyvärr inge känslor kvar.
Putte slutade hos mig på Sibylla, och gick över till Macken istället och jobbade. Det var dax för ett helvetes pass igen. Jag hade ställt in mig att jobba okt, nov halv dec själv. För då skulle Lovisa komma upp

Oktober. Helvetes passen hade börjar. Inge mer fritid. Sanna ringde mig mitten på oktober. Frågade om jag behövde personal. Om jag behövde. Hon var så välkomen upp hit. 2-3 dar senare annlände hon till byn. Vi jobbade typ hela tiden.

November.

Mums

Den:2009-01-06 Kl:@ 14:17:34 | Allmänt | Kommentarer: 0
Frukosten var guddomlig, och jag är propp mätt nu. Nu har jag fått lite energi, och ska diska upp allting. Om någon timme blir det ett långt och varmt bad.

Seg

Den:2009-01-06 Kl:@ 13:45:43 | Allmänt | Kommentarer: 1
Klockan är halv två, och jag har inte ens pallrat mig ur sängen än. Är ledig idag, är huuur skönt som hellst. Borde rycka tag i mig själv, städa lägenheten, diska.. Göra massa tråkigt. Men först och främst ska jag äta en ordentlig frukost. Handlade massa gott på ICA igår. Fil, flingor, juice, bröd och skinka. Jag brukar aldrig äta frukost, men nu är jag rejält sugen hungrig.

Ikväll vankas det Bygget. Lovisa kommer hit när hon har klappat igen Sibylla. Så ska vi äta gott, dricka gott, slira in på Bygget. Kan bli gäälet skoj!

Har även fin besök av Crille, min älskade vän. Han är jag verkligen rädd om. Underbarare människa får man leta efter. Igår kväll käkade vi massvis med tacos, som stod oss upp i halsen efteråt. Men gott vare. Han är ute och åker bräda just nu, medans jag ligger här och latar mig. Men det är så sjukt dåligt väder i Åre, det är grått, kallt och jävligt trist.



Jag vill ha vååår, sitta på Apberget och sola. Det är livet det... Nästan!

Har även tagit tag i mitt rum, och det behövdes. Men jävlar vad tvätt jag har. Och så måste jag gå över till andra huset, boka en tvätt tid, vänta yttligare ett par dagar innan jag får tvätta. Och sen tvätta ca 5-6 maskiner. Nej, jag väntar nog ett tag till. Tills jag får börja vända på trosorna, och återandvända dom. Men det kommer väl ske till sommaren ungefär, för den hög med underkläder jag har, är sjuk. Jag är galen i trosor. Äger ca 40-50 st. Blev en heeel del i Thailand.

Nog om det, nu kurrar min mage alldeles för mycket efter jag börja snacka frukost. Så nu är det dax för en rejäl frulle

SAKNA!

Drutta omkull

Den:2009-01-02 Kl:@ 18:17:29 | Allmänt | Kommentarer: 2
Jag laddade upp massvis med bilder, från januari till december. Men nu när jag ska lägga in dom hittar jag bara dom sista bilderna. Skumt.

Känner mig en aning omotiverad att skriva ner allt. Åkte hem tidigare idag från jobbet. Slog en rejäl vurpa när jag gick till jobbet i morse. Så det gör sådär riktigt jäkla ont på svanskotan. Ska bädda ner mig rejält och kolla på massor med film ikväll. Skulle egentligen ha städat upp rummet, för det ser ut som sju svåra år. Resväskan är inte ens i närheten uppackad.

Blä..

Men men.. trött och hängig idag. Så jag drar ut på det hela, en gång till. Känner jag mig själv kommer det inte ens bli en genom gång av 2008..

Sorry

Den:2009-01-02 Kl:@ 01:04:59 | Allmänt | Kommentarer: 0

Jisses vad dålig jag har blivit med att uppdatera bloggen. Men jag lovar att ge er ett inlägg inom snar framtid. Jag ska klottra ner en resumé om 2008. Det ville inte funka som jag ville just nu, så jag skjuter på det en stund


RSS 2.0