DÅ SKA VI SE

Den:2012-01-19 Kl:@ 16:38:25 | Allmänt | Kommentarer: 0
Ni är trappra själar som är in här med jämna mellanrum även fast bloggen ekar tom. Jag lever som sagt utan internet, är hemma hos mor och far just nu och lånar datorn.
Jag har väl inte skrivit sen oktober tror jag? Skulle väl precis flytta in i lägenheten på Hushagen. Där bor vi nu, och trivs super bra. Jag och min lilla gos unge. Vi har bott där i snart 3 månader, och det är snart bara 3 månader kvar av kontraktet. Får se vart vi tar vägen, om det blir Domnarvet eller om vi hittar något eget.
Benjamin blir 2 år på måndag, häärreguuuud! Var tar tiden vägen? Min älskade unge.. Som trotsar, vägrar, skrattar och är alldeles underbar. Pratar konsant, har egen vilja, sjusovare.. Listan kan göras lång!
Knegar på, på värdshuset och hotell kupolen. Skönt med lite olika ställen, även fast man nästan gör samma sak på båda ställen. Men jag trivs super bra iaf.
Ikväll ska jag och Andreas iväg och åka skridskor. Bambi på hal is kan det bli. Åkte nog sist när jag gick på mellanstadiet. Kan bli spännande.

RSS 2.0