En smak av livet

Den:2010-02-23 Kl:@ 01:00:42 | Allmänt | Kommentarer: 1
Är det såhär det ska kännas ?
Att vara lycklig?
För det är en väldigt fin känsla...

Tror jag aldrig har mått så bra som jag gör nu. Inte känt såhär sen jag var liten. Jag mår bra, jag trivs att vara mammaledig, jag har en underbar och fantastisk pojkvän. Jag umgås med vänner som bryr sig och tycker om mig. Och det bästa av allt är att jag snart ska åka hem till dem som betyder mest för mig. Min familj och mina allra närmsta vänner. Ni anar inte hur saknade ni är, allihop! Fast jag flyttade för 3 år sen, så är det alltid skönt att få komma hem, där jag bara är Marie, och har min lilla semester och inte gör någonting, jag bara är...  Jag längtar tills jag kliver ur bilen, och får andas in Borlänge-doften Hemma! Borlänge kommer alltid vara mitt hem, fast just nu har jag en annan adress. Jag tänker ofta på er, undrar vad vi hade hittat på för roligt om ni var här eller om jag var hemma.


Okej, jag erkänner. Jag längtar hem, helt enkelt. Men det är bara för att jag har lämnat mitt liv. Alla som står mig nära och som jag älskar. Men jag är så glad över att jag har en nära vän att dela allt detta med. En vän som får vara med om allt underbart som jag får. Att ta del av den enorma erfarenheten att bo någon annanstans och att träffa så många fina människor som vi faktiskt gjort. Att utvecklas och att växa som människor. För det är precis vad jag gör just nu. Fast jag kommer vara densamma Marie som kommer hem, sprallig, sprider ut hela mitt liv i hallen, rapar högt, som skrattar mycket och som bryr sig om er. Att få ta med mig Benjamin hem för första gången känns helt fantastisk. På lördag ska vi samlas hela familjen Eriksson, alla syskon och syskonbarn. Familjen börjar bli stor nu. 10 st har vi förökat oss till.

Våran lilla mini semester kommer förmodligen kännas som att spola tillbaka tiden, då jag ska träffa gamla vänner och min gamla gymnastik tränare jag hade i många år. Jag hoppas jag får tiden att räcka till, och hinner träffa alla som jag vill träffa och som vill träffa oss! På fredag blir det fredags mys hemma hos min finaste vän Jenny ♥

home sweet home



Modell för en dag

Den:2010-02-16 Kl:@ 22:53:44 | Allmänt | Kommentarer: 5
Benjamin har för en liten stund sen lekt modell med mig. Efter badet gjorde jag lite olika frisyrer med hans lilla hår han har på skallen. Han verkade njuta rejält när jag drog kammen genom håret, men när kameran kom fram blev han lite skygg.
"Slutar du inte ta kort på mig snart, då pekar jag finger på riktigt!"
Vatten kammat ;)
Underbara du..

lyssna på lille babs

Den:2010-02-14 Kl:@ 21:27:10 | Allmänt | Kommentarer: 1
I onsdag kom efterlängtade Lojsan! Vi hämtade upp henne i Ljusdal och när hon fick syn på mig när hon hade klivit av tåget vrålar hon Marre banan över hela Ljusdals tågstation. Vilken lycka! Vi kramades och fällde ett par tårar, det var så himla roligt att ses!
Vi åkte hem, gjorde nudel wok till middag som var typ hur gott som hellst. Sen hade vi en liten kamp med Benjamin som absolut inte ville sova, som hellre ville vara vaken med oss. Tillslut, efter många timmar slog han ihop sina blå.
Resten av tiden har bestått av mys, häng hos farmor, lunch på Sibylla, druckit cola och bara njutit. I fredags var vi på Lill-Babs cafe och hon var där. Jag satt med Benjamin i knät, och hon kom fram och frågade hur gammal han var och ville hålla han direkt. Vi fotade såklart henne med mig & Benjamin. Lill-Babs är så snygg för sin ålder, hon verkar vara en fantastisk människa. Hon hade 2 fotografer där så dom höll på och fota henne för en ny broschyr för cafeet. Dom frågade om vi ville vara med på bild. Så jag och Lovisa sitter mitt emot varandra, och Lill-Babs håller i Benjamin och en smörgås i handen. AS COOOOLT! Så vi kanske blir med på hennes broschyr. Haha! Ungen kommer bli kändis.
det var mycket trevligt att ha dig här Lovisa.. nästa gång kommer vi till åre

ett livs tecken

Den:2010-02-09 Kl:@ 18:48:09 | Allmänt | Kommentarer: 2
Nu kommer ett livs tecken från oss. Vi har ju tyvärr inget internet hemma än, så vi har fått låna det mobila internet av farmor.
Idag är Benjamin 17 dagar, och ligger inne i våran säng och sover. Lill grodan! Jag går in och tittar till han, beundrar han, tittar på hans lilla näsa och stryker han över kinden, ger han lätt puss. Att vi har fått en så otroligt underbar och fin son är helt otroligt. Att man kan ha så mycket kärlek till sitt barn, som vi har längtat efter dig. Varje omedvetna leende han gör i från sig värmer så otroligt i mamma hjärtat, man smälter.
Allting går bra, Benjamin vaknar ca 2 gånger på natten, lite mat sen sover han vidare. Vi kliver inte upp förens, nio tio ungefär. Han äter som han ska, ibland kanske för ofta, men det är väl bättre än ingenting. Sover som han ska, pissar och skiter som han ska. Sket ner Fredrik igår. Haha, den här gången var det Fredriks tur.
Vi var på BVC i fredags, och lill grodan vägde 3890g och var 53,5 cm. En ökning på 555g sen efterkontrollen på BB och en tillväxt på 1,5 cm.
Amningen går bra, men ibland gör det förbannat jäkla ont när han suger tag. Men det borde väl gå över. Det är bara att gilla läget!
Alla gravidkilona är som bortblåsta, jag har även gått ner ännu mer och vågen står på 57 kilo. Jag vill verkligen inte gå ner mer, vill inte se ut som ett benrangel. Jag äter som en häst men ändå går jag ner. Förmodligen är det för att jag ammar. Men jag ska försöka få till en bra kost, så att det inte rasar ännu mer av mig.
I morgon får vi besök från Åre. Bästaste Lovisa kommer och hälsar på, och ska vara här tills på lördag. Ska bli så roligt att ha henne här. Jag hoppas på fin väder så vi kan ut och gå med barnvagnen och se oss om i Järvsö.
Nu måste jag kolla till lilleman, han har sovit sen halv fyra. Måste vara mat dax snart.
Massor med kärlek till er!

Fullt hus

Den:2010-02-02 Kl:@ 00:31:16 | Allmänt | Kommentarer: 2
Dom senaste dagarna har det varit fullt hus hemma hos oss. Från onsdag till fredag hade vi moster Sandra här på besök. Det var super mysigt, och vi har inte setts sen oktober så det var väldigt skoj. Vi hade lite att ta igen.
Vi badade lille Benjamin, och han älskade det verkligen. Så fort vi la han i vattnet blev han hur lugn som hellst och bara njöt.
På lördagen kom mormor & morfar upp hit till Järvsö. Vi blev bortskämda med mat och massa godsaker. Var super mys att ha mamma och pappa här, skönt att få lite avlastning också. Vi hälsade på hemma hos farmor & faffa. Teddan, Nicklaz och Elsa kom på besök också. Teddan var väldigt nyfiken på lille bebisen, klappade och pussades. Sin första kusin!
Innan mamma och pappa kom badade jag & Benjamin. Hade han över mina lår.. och vad tror ni han gör? Jo han skiter ner hela mig och badkaret. Ser bara hur det sprutar en gul rand från lille rumpen. Rakt på min mage. Tack för den! Skrek på Fredrik som kom in och skrattade.
Mina pojkar som jag älskar mest hela i världen ♥
På söndag eftermiddag kom farfar och Sussie förbi. Fick super söta Nike skor och en badhandduk som groda, och en jätte stor och mysig nalle. Tusen tack!
Tillslut kom sista gänget, Sofie med familj. Benji hoppade från knä till knä och alla ville hålla.
Kusin Klara med en liten rosa randig pojke.
Efter allt besök tok decka både jag och Benjamin på soffan. Men det har varit så roligt att alla har varit här snart. Får se vilka som kommer den här veckan. Nästa vecka kommer min älskade Lojsan också från Åre. Det blir super delisch de..
Nej sova lite innan lilleman vaknar och vill ha mat

RSS 2.0