Hemmafru

Den:2009-11-30 Kl:@ 00:05:17 | Allmänt | Kommentarer: 3
dag har jag nog inte gjort något annat än att stå vid spisen. Har bakat lussekatter, gjort två limpor och rischocklad.
Allting blev super gott, vad annars? :)
När Fredrik kom hem från jobbet blev det raggmunk, bacon och lingon. Vi avslutade med bingolotto, färsk bröd, en kopp glögg och en lussekatt på det. Snacka om att svulla. Men gött vare!
Igår blev det en kväll på Beefalo, i sällskap av Simona och Svempa. Jag och Simona satt och smuttade på alkohol fria drinkar, mys! Avslutade kvällen med en kebab macka från Labans. Men nej, den ska inte intas i nyktert tillstånd. Inte alls lika god som när man är på arselet.
När vi kom in i hissen hemma, sa Fredrik
-Kan inte du öppna i morgon?
-Jo, det kan jag väl
Vi la oss och kollade på film, och det började svida i magen å i ryggen. Blev orolig om förvärkarna skulle sätta igång igen. Fredrik masserade, och jag hoppades han skulle säga
Jag jobbar i morgon
Men inget hände, och jag somnade. I morse ringde klockan, och det var dax att gå upp. Fredrik hade också ställt klockan, märkligt tyckte jag.
Jag började klä på mig, och Fredrik undrar vad jag håller på med. Klär på mig? Såhär tidigt?
Ja, klockan är tjugo i elva. Jaha?
Ja, jag ska väl jobba
Nej, du är ledig idag.

Men det du sa i hissen inatt? Men jag skojade ju. JAAAAAAAAHA! KUUUUUL..
Det var bara att luta sig tillbaka, somna om och vakna upp halv två på eftermiddagen. Kaaatjing. Värt!

Ge mig mat!

Den:2009-11-27 Kl:@ 22:26:16 | Allmänt | Kommentarer: 1
Är hungrig som en varg, finns ingen mat, finns inga pengar. Disken står på hög, har ingen lust att ens försöka diska undan skiten. Äta nå jävla torra mackor tänker jag inte göra. Nej, då får jag vara hungrig istället!

Hur mycket ska man orka

Den:2009-11-27 Kl:@ 20:27:12 | Allmänt | Kommentarer: 1
Nu har jag fått mailet av Björn. Han jag arranderar Sibylla av.
Hej

Nu har Tanzer skrivit på kontraktet.
Enligt kontrakt mellan han och mig så tar han över 1/1-10

Så nu kan vi slutföra uppsägningen.

Det vi ska bestämma är vilken dag vi ska ha möte.
Vad som skall göras innan du lämnar.

Det vi bla kommer att diskutera är 

Slutstädning, 
Alla maskiner skall fungera och vara servade enligt manualen (utom diskmaskinen).
Sotning
Oljeavskiljaren
Inventarielistan
Deposition 
Skorstensfläkt
mm

Jag återkommer med datum för möte.

Vid kontrollen kommer även Tanzer medverka.


Björn Beltrano

Ännu en gång dyker den där jävla depositionen upp. Jag blir inte klok alltså! 
Jag blir bara så jävla trött på allt, jag vill bara krypa in någonstans, försvinna för en stund. Vill inge mer nu
Sen att Fredrik är fan borta var och varann kväll, jag får jämt sitta hemma! Varenda jävla kväll. Själv! Åh, allt är bara skit just nu... 

Tur att jag har Benji som sparkar och visar kärlek till mig iaf

Då & nu

Den:2009-11-24 Kl:@ 22:14:50 | Allmänt | Kommentarer: 1
Skummade igenom lite bilder, och hittade från 4 augusti
Snacka om att det har växt en del

På fötter igen

Den:2009-11-23 Kl:@ 22:29:11 | Allmänt | Kommentarer: 1
Då var man på fötterna igen. Gårdagen spenderades i soffan, hela dagen. Läser man mitt förra inlägg undrar man hur mitt huvud stod till, för det är helt osammanhängande.
Jag sov genom hela dagen, vi skulle kolla på film, började läsa texten men ögonen ville inte hänga med så jag sov igenom hela filmen. Andra filmen blev Cool runnings, där somnade jag till slutet.
Hade ingen mer "mensvärk" iaf på hela dagen.
Har jobbat idag, och det har gått jätte bra. Lilleman är så rörlig, han rör på sig hela tiden. Så ibland blir det lite svårt att böja sig ner, för det tar tvär stopp.
Nu är det iallafall klart att 21 december byts det ägare på Sibylla. 2 januari går flytt lasset till Järvsö. Hyresvärden ringde i fredags, och berättade att vi får alla rum tapetserat innan vi flyttar in. Det blir lite senare inflyttning, ca 6-7 januari. Så vi får bo hos Fredriks mamma så länge.
Fredrik, brorsan och Emmy
Min snygge bror i mina brillor!
Ja du, ibland blir jag så förvånad över att ha så snygg bror! =)

Förvärkar

Den:2009-11-22 Kl:@ 11:29:22 | Allmänt | Kommentarer: 1
I fredags fick jag mig en rejäl överraskning. Hade precis kommit hem från jobbet, maten stod på bordet. Fredrik hade gjort spagetti och köttfärsås för en hel familj. Nu kan vi göra massa matlådor tyckte han.
Jag la mig helt utslagen i soffan, sen plingade det på dörren. Vem kunde det vara? Går och öppnar och där står hela familjen Erixon. Stefan, Karin och Emmy.
Det var därför han hade gjort så mycket mat, haha.
Lille Benjamin håller på och sparkar och har sig, hela tiden. Det är aldrig en lugn stund.
Igår vaknade jag 5:20 på morgonen, kunde fan inte somna om. Hur mycket jag än försökte. Kl 7 gick jag in till dom andra i vardagsrummet. Jag och Karin sörpla kaffe hela morgonen.
Efter huset hade vaknat tog vi en tripp bort till Rista fallet, där Ronja Rövardotter spelades in. Sen blev det chocklad fabriken, lunch på max, premiär bad på Holiday för mig. Det var då första och sista gången jag bada där. Kallt och jävligt, å så sjukt mycket folk.
Till kvällen blev det Black sheep, köttet på stenen. Mums!
Inatt vaknade jag och hade så jävla ont i magen och ryggen, kändes som man hade världens mensvärk, sved i hela ryggen, jag trodde jag skulle avlida. Eller att vattnet skulle gå snart och det var dax. Men icke. Han håller sig kvar, och jag hoppas han gör det 2 månader till. Karin sa att det kunde vara förvärkar.
Somnade iaf om efter ett tag, och fick sova till halv tio iallafall.
Har fortfarande ont i magen och ryggen, Fredrik skulle egentligen gått upp och jobba, men jag kände att jag ville ha honom hemma idag. Det är en riktig jävla trök söndag, och förmodligen hade det inte varit många som käkat på Sibylla. Så han var upp nu och satte en lapp att det är stängt idag.
Nu ska vi mysa ner och kolla på film heeela dagen!
Uppdaterar med bilder när orken finns där!

63 dagar kvar

Den:2009-11-19 Kl:@ 23:11:52 | Allmänt | Kommentarer: 1
Hemma i Åre igen, efter ett par dagar i Järvsö. Vi var bort till hyresvärden, lämnade papper på vilka tapeter vi ville ha, och vi får om tapetserat i kök och sovrum först. Dom skulle inte hinna fixa resten av rummen innan vi flyttar in.
Nu är det nästan klart allting med Sibylla. Tanzer, (Fjällturken) kommer att ta över, men vi har inte satt något datum än. Men antingen blir det före eller efter jul, eller 1 januari. Sen jävlar är det fenito med Åre.
Idag är det 8 veckor kvar till BF (beräknad förlossning) 63 dagar. Himla spännande. Jag och Fredrik var iväg till Black Sheep nu på kvällen och käkade, vi orkade verkligen inte laga mat någon av oss. Åt fantastisk ryggbiff, och Freddan tog fish and chips. När vi gick från Black sheep sa jag det
-Tänk, om åtta veckor är du pappa

Han tittade lite storögt på mig, såg både rädd och glad ut. Men det är så fantastisk alltihopa. Är världens lyckligaste med min lilla blivande familj ♥
Igår när jag hade kommit hem från min lilla tripp, tog jag fram barnvagnen för att börja undersöka den, vad som finns, hur varm den är, om det behövs åkpåse och dylikt. Fredrik satte sig med mig på golvet, började titta och känna
- Gud vad jag längtar nu

Sånt värmer så mycket i mitt hjärta. Även fast han har svårt att ta in hur det är att vara gravid, inte få känna sparkar och hur den rör på sig där inne i magen. Att ställa om sig, bara sådär. Att nu är jag pappa.
Nu får dom här 8 veckorna gå lite snabbare så jag får träffa mitt älskade barn. Jag brukar tänka tillbaka vad jag gjorde för si och så många veckor sen. Bara för att jämföra tiden. För 8 veckor sedan var det 24 september. Vad gjorde jag då?
Kollade igenom bloggen, men hade inte skrivit något då. Eller jo, om bebis tröjan. Den var ny inköpt. Och dagen efter 25 september köpte vi vagnen.
Det känns som igår.. Hoppas hoppas det kommer gå fort. Men det känns som det. Vi kommer ha så fullt upp i december med Sibylla, flytten från lägenheten vi bor i nu, jul & nyår. Och sen helt plötsligt ska vi flytta härifrån till Järvsö, och vi ska dona och greja med lägenheten, sen är det dax. Så jag tror det kommer gå super fort. Man kan ju hoppas iaf =)
Nu ska jag slå på Wallander filmen.

en dag i järvsö

Den:2009-11-17 Kl:@ 17:23:47 | Allmänt | Kommentarer: 1

Resan till Järvsö gick bra, stoppet i Östersund i 2 timmar bestod av handling av amnings bh, amnings tröja, ett par vantar och käk på donken. Det är obligatoriskt när man är i Östersund, man måste äta mc donalds.

Tåget rullade iväg, och efter timme ropar dom ut att samtliga resenärer som skulle till Ljusdal skulle kliva av i Ånge, för att ta taxi vidare till Ljusdal då det hade hänt en olycka på spåret och tåget inte kunde köra till Ljusdal.
Det blev en timmes taxi till Ljusdal, och där väntade Fredriks mamma.

Vi åkte hem, gjorde te och åt mackor, kollade på Ullared och Mamma till en mördare. Lilleman i magen bråkade rejält och farmor fick känna på hans kickar.

I morse vaknade jag klockan sju, helt otroligt. La mig i soffan och kollade på vakna med the voice. Slumrade till när Fia vaknade. Men det blev bara en liten snabb sovning. Drack kaffe och sen begav vi oss våran lägenhet. Den var inte i toppskick, och hon som bodde i lägenheten har inte flyttat ur sina saker så det är mycket gammalt skit som stod där. Tapetsering måste göras. Men annars är lägenheten jätte fin, och med lite nya grejer kommer den bli jätte fin. Ligger mitt i byn, och jag kommer ha 50m till Sibylla. Ifall jag får abstinens efter maten. IRONI!

Var iväg med moster Doris in till Ljusdal och hämtade garn, och jag fick mina sockor hon stickat till mig, och dom är riktigt grymma och snygga. Ska visa bild sen. Efter det åkte vi tillbaka till Järvsö och åt lunch, för 60 riksdaler. Hur galet billigt är inte det, för en natcho tallrik, inkls dryck. Jag blir så facinerad hur billigt det faktiskt är här. Man blir nästan som norrmännen kommer till Sverige.

Har varit helt slut, trött hela dagen. Konstigt om man vaknar kl 7. Jag somnade en liten vända på soffan, så nu är man pigg och alert. Klockan sex ska vi iväg till en massör, Fia ska få massage och jag ska försöka snika åt mig lite massage också. För jag har så otroligt ont i axlar och rygg.

I morgon bär det av hemmåt igen. Ännu en gång är det 2 timmars tidsfördriv i Östersund. Vad ska man hitta på då? Har ju iofs 2 st jag skulle kunna höra av mig till. En fika kanske.

Saknar Freddan också, massor. Massa kärlek till min fina pojk! Häromkvällen frågade jag om vi skulle gifta oss, och jag fick ett snabbt nej. Nehepp.. Får väl vänta ett tag till då. Iofs frågade jag mest på skoj, haha! Tokstollar vi är.


Järvsö

Den:2009-11-16 Kl:@ 11:55:37 | Allmänt | Kommentarer: 1
Snart sticker jag till Järvsö och kollar hur vi ska bo närmsta framtid. Spännande! Åker med bussen 12:35, är stopp i Östersund i 2 timmar. Vad fasiken ska man hitta på då? Sen går tåget klockan 17 och är framme kl 19.
Så i morgon blir det att kolla in lägenheten, som vi har tackat ja till och skrivit på. Hoppas den är fin. Måste kolla hur den ser ut, när vi ska få nya tapeter. Äntligen ska man få något som är ens eget, och inte är andra hand. Ska bli så himla skönt.

Bergochdalbana

Den:2009-11-13 Kl:@ 22:21:33 | Allmänt | Kommentarer: 1
Hela den här veckan har varit som en berg och dalbana. Ena dagen har jag kännt mig lycklig, nöjd med livet. Medans kvällarna kryper sakta in på, och allt rinner över mig. Tårar som runnit som rinnande vatten, från ingenstans. Allt har bara känns så jävla hopplöst. Det finns ingen rät sida på livet. Alla känns så långt bort, och jag känner mig så ensam här, 50 mil från familjen. Jag har på senaste tid, sett vilka som är riktiga vänner, som verkligen bryr sig. Tack, för att ni finns och pushar mig i allt. Ni är helt fantastiska. Bara ett sms kan få mig att verkligen le, och känna att jag uppskattas. Vi får ta en dag i taget, och hoppas allt kommer bli bra till slut! Det får ta den tid det tar helt enkelt
Plutt skrutt, mitt älskade barn i vecka 31 - 30+0

Så ligger det till

Den:2009-11-12 Kl:@ 23:46:11 | Allmänt | Kommentarer: 4
Ni undrar säkert varför jag satt lösenord på bloggen. Dels är det för att, ni vet han jag arranderar Sibylla av läste min blogg. Just därför fick jag nog, han har ingenting med mitt liv att göra, och vad jag skriver om. Han började disskutera om saker jag skrivit, med sina anställda och tjejen som var anställd hos mig. Ni vet när jag skrev om desspositionen på 30 lök som han ville jag att jag skulle betala. Han gick till sina anställda och sa att det var han som hade blivit lurad, och inte jag. Jag hade inte skött det som han ville osv. Han är en idiot, och borde inte egentligen få äga macken han har.

Sen har jag en syster också, som jag blev osams med sist jag var hemma i Borlänge. Som inte kan glädjas att jag är gravid, utan hon drar sig undan, pratar inte om graviditeten med mig. Jag tycker det är rent ut sagt förjävligt. Att förlora ett blods band, en syster som följt mitt liv sen den dagen jag ploppade ut. Vi har varit oskiljaktiga. Piff & Puff lixom! Och nu, pratar vi inte ens.
Samtidigt är det väldigt skönt, jag har rensat bort Sandra. Hon är för självupptagen, och bara pratar om sig själv hela tiden. Får hon inte den uppmärksamheten, blir hon sur och grinig och såna människor klarar jag mig bra utan. Jag har försökt den här veckan, att höra av mig. För jag klarar inte av att vara osams. Egentligen vet jag inte vad vi är osams över heller. Jag skickade ett sms härom kvällen
"Vill bara att du ska veta att jag saknar och tänker väldigt ofta på dig Sandra"

Klockan var tjugo över nio på kvällen, och jag fick inge svar. Ingenting dagen efter heller. Är det då man borde ge upp, släppa taget om sin egen syster.
Så nu vet ni hur läget ligger till, och om Sandra försöker snika åt sig lösenord av någon av er som har det. GE ABSOLUT INTE UT DET!

SNÖÖÖÖ!

Den:2009-11-12 Kl:@ 23:01:26 | Allmänt | Kommentarer: 2
Jag har varit riktigt usel på att använda kameran det senaste åren. Visst, jag har tagit massvis med bilder på min käre mage och på människor. Men knappt tagit något på naturen här i Åre. Nu när det är så himla fint här, kände jag att det var dax att förnya sig med lite bilder. Jag klädde på mig rejält, och när jag kom utanför porten fick jag dess värre en chock. Det var svin kallt, så fotorundan blev inte lång varig. Jag gick ner till Holiday och tog några bilder, knatade upp på byn och hälsade på Tess en vända på salongen. Hon bjöd på té, och vi satt och snackade skit i två timmar. Vi bestämde att vi skulle gå bort till VM8an när hon slutade, och ta kort på all snö som sprutar ur kanonerna.
Munter göken
Ego bruden!

Fint va?

Den:2009-11-11 Kl:@ 00:09:12 | Allmänt | Kommentarer: 0
I morse när jag vaknade, tittade ut och möttes av bitande kyla, frusna trädtoppar som var alldeles krit vita. Jag väckte Fredrik och bad han tittade ut. Jag möttes av världens leende. Det var så fruktansvärt fint ute. Tempraturen stod på minus sex.
Från våran balkong. Är det inte fantastisk?
Jag måste bara tala om att han där inne i magen lever rövare just nu. Inte still en sekund, kanske beror på att jag spelar Smokie på högsta volym, dansar väl hej vilt där inne. Mysigt!
Pratade med Kusin Pia tidigare ikväll, i en och halv timme. Vi hade mycket att prata om, och jag tror både hon och jag rensade ur oss på allt.
I morgon är det besök hos BM, spännade som alltid. Mäta magen och lyssna på hjärtljuden. Sen kl två är det föräldra träff. Mycket spring där =) Men det gillar vi!
På måndag bär det av till Järvsö för att titta på lägenheten vi har fått. Vi ska bestämma tapeter, och det är lite svårt för mig att bestämma mig när jag vet knappt hur lägenheten ser ut. Stannar nog en dag extra hos Svärmor/Farmor och blir lite ompysslad. Behövs nu..

<3

Den:2009-11-10 Kl:@ 21:05:20 | Allmänt | Kommentarer: 0

Snowboard farsan

Den:2009-11-10 Kl:@ 20:10:31 | Allmänt | Kommentarer: 0
Nu har hjärtat äntligen börjat blogga.. Ni hittar hans blogg på http://www.snowboardfarsan.blogspot.com

!

Den:2009-11-09 Kl:@ 21:57:09 | Allmänt | Kommentarer: 0
Ibland orkar jag inte ens med mig själv.. Jag är bara så jävla trött på allting just nu!

Work

Den:2009-11-07 Kl:@ 15:07:04 | Allmänt | Kommentarer: 2
Nu ska jag kila upp till jobbet och hänga med gubben en stund. Vi ses ju inte allt för ofta längre, känns det som. Jobbar han, är jag ledig, jobbar jag, är han ledig. Oftast på kvällarna sticker han över till kompisar, kommer hem sent och så! Tar med mig yatzy =) Vårat favvo spel.
Till kvällen blir det tjej kväll hos Tess, med tjejiga filmer och godis. Jag ska be om att få massage igen, för sist var det så guddomligt skönt.
Hej så länge

Syster

Den:2009-11-06 Kl:@ 17:21:13 | Allmänt | Kommentarer: 0
Tänk på mig när mörkret, och någon varsamt tar din hand. På den tid vi fick tillsammans, då vi älskade varann. Så snälla, tänk på mig ibland.

Bulle

Den:2009-11-06 Kl:@ 00:23:34 | Gravid | Kommentarer: 3
Man har börjat märkt att fler och fler börjar titta på magen, och undrar om jag är gravid eller om jag ätit för många hamburgare.
Förra helgen när det var Halloween kom det in en full gubbe på jobbet. Han tittade upp på menyn, och frågar.
-Vad har du för något?
- Ja inge starköl iallafall
- Nehe, då ska jag inte ha något. Han vänder och går mot dörren.
- Men ska du inte ha en korv då? Klockan var vid stängning, hade korv klart.
- Haha, jo visst kan jag ta en korv.
Vi snackar lite om hans dag, han var på väg till Norge och behövde lite fyllemat.
-Jaha, hur länge har du supit idag då? Frågar jag
-Ja sen i morse. Å hur länge har du varit gravid då?
- Eh jaa, sen Maj.


Jahapp, där fick man smaka. Jag blev lite väl chockad av hans svar, och att hans ens såg på min lilla putande mage. Men även ett alkohol öga kan se det. Han betalade med en 50 kr norsk sedel, och jag fick behålla dom 35 kr som blev över. Ge pengarna till ungen sen!
Igår fick jag en kommentar av en äldre herre.
Har du ätit lite för mycket gröt, och blinkade med ena ögat.
Och idag var det en som frågade om det hade blivit många burgare på sista tiden. Nädu!
Nu, idag kliver jag äntligen in i vecka 30. 29+0
Hela tio veckor kvar & 76 dagar kvar

Morgon mys

Den:2009-11-04 Kl:@ 09:51:25 | Allmänt | Kommentarer: 1
Efter ha sovit 24 timmar på 2 dygn tyckte min kropp att det var dax att sova lite mindre. Strax efter kl 7 i morse slog jag upp mina blå. Men låg kvar i 50 min innan jag lessnade och inte kunde somna om. Jag låg och föreställde mig en frukost framför tvn, och jag kunde inte motstå det. Här sitter jag nu 2 timmar senare, propp mätt. Jag gjorde världens frukost till mig själv, jag lät Fredrik sova.
Min frukost bestod av en stor skål med fil & flingor, stort glas med té, två mackor med skinka och gurka, och 2 kokta ägg på det. Håller mig nog stadig hela dagen. Låg och tittade på The vioce och hade mys med mig själv, doft ljus på bordet och ljus tända på tvn. Super mys!
Är redo att börja dagen nu iaf.
Henke kommer ju som sagt till Sibylla idag och ska vända ett par burgare medans vi är på föräldra träffen. Tack ännu en gång att du ställer upp. Betyder massor för oss!
Igår fick jag hyreskontraktet på lägenheten i Järvsö. Det börjar bli lite mer värkligt att vi faktiskt ska flytta dit, om bara 2 månader bor vi där. När jag pratade med mamma igår kväll sa jag det. Vad håller jag på med? Flytta till Järvsö av alla ställen. Men äsch, det kommer bli super bra. Kommer familjen lite närmare och vi kommer bo 100m från Fredriks mamma. Hoppas det finns några snälla människor som vill umgås med en när jag kommer vara mamma ledig.

<3

Den:2009-11-03 Kl:@ 23:59:42 | Allmänt | Kommentarer: 1
    ,

Password

Den:2009-11-03 Kl:@ 23:44:15 | Allmänt | Kommentarer: 0
Från och med torsdag 5/11 kommer det vara lösenord på bloggen. Maila mig om du vill ha lösenordet
[email protected]

Sovmorgon

Den:2009-11-02 Kl:@ 14:47:32 | Allmänt | Kommentarer: 0
Idag tog jag en lååång sov morgon. Sov ända till kl ett, vilket var väldigt behövligt. Men känner mig ganska seg ändå. Kanske sovit för mycket?! Är ju så trött nu förtiden. Det tar på krafterna att vara gravid och jobba 9 timmar om dagen.
Loggade in på Facebook, och Henke skriver till mig.
Henrik

kommer upp till åre imorgon... behöver ni någon hjälp på sibylla eller medn ågot annat inför-barnbestyr får du säga till!

hälsa fredrik att jag kommer förbi för ett glas whisky i dagarna!

 

Huuur glad blir man inte av det? Det är så underbart att ha så fina vänner runt sig, som verkligen vill hjälpa oss. Jag kom på att föräldra träffen är på osndag, och då behöver vi någon som kan hjälpa oss på Sibylla i 2 timmar. Frågade Henke om han ville det, och det kunde han såklart.

 

men då får jag komma dit på förmiddagen och lära mig ett och annat om en burgare.

 

Så på onsdag kl 14 -16 kommer den här hunken flippa burgare på Sibylla. Kom dit vettja

 

 

Annars håller jag på och tvättar, mindre roligt. Vad ska man hitta på resten av dagen? Vädret är inte det roligaste. Ligga inne och titta på film, inte dumt det heller =)

 


RSS 2.0