Sommartid

Den:2011-03-27 Kl:@ 09:21:29 | Allmänt | Kommentarer: 1
God morgon sommar tid. Det tog ett tag för mig innan jag förstod att det var sommartid idag. Benji väckte mig vid halv åtta, sen stod klockan på nio på datorn. Jaha, tiden rusar väl iväg tänkte väl jag. Men sen såg jag klockan i köket och den stod på åtta. Jaaahaa, just ja det var idag man skulle ställa om klockan.
Tur man inte skulle iväg på något nu super tidigt. 

Benji sitter och tittar på teletubbies, som går på repris här hemma varenda dag. Jag själv är lagomt less men ungen verkar gilla det och dansar gärnet. Känns som det är dax att fixa mer barnfilmer. Inte för att han sitter still rekord länge, men ibland kan han faktiskt sitta och glo en kvart iallafall. 

Jag ska strax åka och jobba igen, jobbade igår också. Å morgon börjar min praktik på coop också. Ska bli skit spännande att jobba i butik, få testa något nytt. 

Benji och farsan hade en hel dag ihop igår när jag jobbade och åkte med grabbarna till Bollnäs och hängde. Mys!

Måste faktiskt erkänna att det är fruktansvärt skönt att leva utan tv, för gissar vem som slocknar kl åtta-nio på kvällarna? Moi.. Lägger mig och läsen en stund, sen drar jag på ljudbok och sen sover jag som en stock. Känner mig så utvilad när jag vaknar.. 


Ska stoppa i ungen lite frukost, sen måste jag börja göra mig klar. För helt plötsligt har jag en timme mindre här hemma
.

JOBBA JOBBA

Den:2011-03-21 Kl:@ 21:07:44 | Allmänt | Kommentarer: 1
Vi lever som sagt utan internet och tv (jag håller på och dör nästan) men nu har vi tjuvat svärmors internet. Så jag är så illa tvungen att kludda ner något. Nej, så hemskt är det inte. Några bilder blir det inte heller, ni kan får helt enkelt komma hit om ni vill se hur vi bor. 

Det var den helgen, pang poff så var den borta. Vi hann med Skästra marknad i världens snöstorm, och sen har jag jobbat både lördag och söndag. Det var rejält ovant att steka burgare igen, och jag ganska ring rostig. Men det gick bra, och jag hoppas få jobba snart igen.
Nästa måndag börjar jag på praktik på coop i Ljusdal. Genom arbetsförmedlingen. Kommer in alldeles lagomt till sommarjobben och hoppas på att få en fortsättning där.

Syster yster kommer i morgon, den äldsta av dom. Hon skulle på nå med jobbet här i Järvsö. 

Ja sen ska jag börja sälja Aloe Vera produkter och ska ha mitt första party onsdagen den 30/3
Kommer en säljare från Mora som ska visa produkter, sen ska jag sköta resten själv i fortsättningen. Om jag vill forsätta förstås.
Det är mycket på gång nu, och jag ska hinna med allt också. Men jag gillar nya utmaningar och att ha lite bollar i luften. 

Benjamin är det full rulle på, och är mer vild än tam. Ibland vill jag slänga ut han på blocket på "Skänkes"
Äsch, så illa är det inte. Han snackar non stop, nån form av japanska och river i allt. Matlådor är hans nya leksaker. Har nästan gett upp med att ha ett städat hem. Det går inte när man har småbarn har jag märkt. 

På onsdag ska jag unna mig själv lite lyx och gå och få lite massage. Det behövs då min rygg ilar till ganska ofta. 

Skulle behövt göra något åt mitt hår, klippa till det och få den där snygga frisyren igen. Som jag aldrig sköter ändå. Orka platta håret jämt. Men kanske man bryr sig mer när sommaren är på ingång, och att man kanske ska se relativt snygg ut på jobbet. Nu har man en anledning att fixa sig. 


Ja men annars då? Vad händer i våra liv? Jag själv, känner mig så lycklig nu. Allt känns toppen, och fan den som förstör det. Energi tjuvarna, håll er borta från mig. 
Nu vill jag bara att vikten ska öka på mig, då skulle jag bli ännu lyckligare. Står fortfarande på 54 kg och hoppas jag går upp några kilon till sommaren. Är lite tvärt om, det är nu människor ska gå ner inför sommaren, och jag vill gå upp. Men så kan det vara.
Sommaren 2010 med gammel mormor

LÄGET DÅ?

Den:2011-03-18 Kl:@ 00:57:32 | Allmänt | Kommentarer: 1
Jag har hållt på och fipplat med bilder hela kvällen. Hittade en skiva som det stod "Märys stuff" och har hela tiden trott att det är bilder Fredrik har bränt ner. Men så var det inte. Det var en skiva med en hel drös med bilder från 2004 och frammåt. Jisses med bilder, och herre min skapare hur man såg ut själv. Riktig fjortis med blont hår, och konstiga frisyrer.
Jag har iallafall knåpat ihop en bild från mitt underbara kök.
Resten med bilder kommer senare idag, snällt va? :)
Linfröbröd jag bakade idag. Fy satan vad gott det blev.



Mina älskade små skit ungar, moster/faster älskar er högt

TISDAG

Den:2011-03-15 Kl:@ 19:27:03 | Allmänt | Kommentarer: 0
Vi har världens sämsta mottagning här hemma, brukar alltid surfa genom Fredriks iphone, men det är för dålig teckning i huset och därför blir bloggen lidande. Men nu har jag hittat en plats där jag kan surfa, men fy fan vad sakta det går.
Jag måste erkänna att vi trivs super bra här i vårat nya boende, känslan är ju att man bor i hus och inte lägenhet. Vi kan vara ute på gården och Benji får leka i snön. 
Livet börjar gå i rätt riktning nu känner jag. Jag har fått jobb, och ska göra mitt första pass på lördag. Allting bara flyter på just nu, och jag hoppas det fortsätter såhär framöver.
Det är så härligt nu när våren är på ingång, takdropp och strålande sol. Känner verkligen hur bra jag mår just nu.
Miljöombyte behövdes verkligen.
Känns som jag har massor att berätta, men det står helt stilla i huvudet. 
Bilder får vänta, batteriet i kameran är dött och jag hittar inte laddaren.
Kan bjussa på bilder från när Benji var hos moster Sandra hela veckan jag var i Mora
Långhårig
Första frisör besöket
Nyklippt och hälsar på morsan i Mora

BACK ON TRACK

Den:2011-03-10 Kl:@ 21:45:38 | Allmänt | Kommentarer: 1
Hej. Har ni saknat mig? Jag förstod väl det. Skämt åsido!
Tillbaka till verkligheten i Järvsö igen då. Färdig jobbad i Mora, och med mig har jag 139 timmar, på 10 dagar. Bra jobbat va? Men galet jäkla roligt har det faktiskt varit. Man fick lite separations ångest när vi sa hej då på söndag kväll.
Fredrik kom ner till Mora på söndag, med farmor. Dom hejade på Lars som åkte vasaloppet. Det gick inte riktigt vägen, knäna orkade inge mer och loppet avbröts i Risberg. Bra jobbat ändå. Är sjukt imponerad av alla som åker vasaloppet.
Jag och Freddan åkte ner till Borlänge i måndags, och fick äntligen träffa våran skrutt. Han var lite blyg i början, och kröp i ihop i mormors famn, men det gick snabbt över.

Vi stannade till i onsdags, och åkte världens omväg hem. Borlänge - Uppsala - Järvsö. Men jag hittade en biljett som var 200 kr billigare.


Ja men nyinflyttad i nya lyan. Just nu är vi "familjen kaos" och det är kartonger och grejer utspritt i hela lägenheten. Men det börjar lika ett boende, gardiner är uppsatt.
Snacka om att det är lyx att ha egen tvättmaskin i badrummet. Just nu vill jag bara tvätta å tvätta hela tiden. Men får lugna mig själv och inse att jag inte har någonstans att hänga all tvätt.
Benjamin sover i sitt nya rum, och det har gått super bra första natten. Kl sju väckte han mig, och sen dess har vi grejat och donat här hemma. Ska snart lägga mig med en bok, och sova.
Fredrik åkte på magsjuka inatt, och jag fick inta soffan. Kvart i fyra i morse hörde jag hur han spydde som en gris. URK! Jag har sån fobi för spyor. Jag och Benji har klarat oss iallafall. Än så länge.
Ja men det var väl allt.. Tror jag!
Ska försöka ta lite bilder och visa er hur vi bor.
Kram så länge

RSS 2.0