Usel

Den:2009-08-30 Kl:@ 13:23:27 | Allmänt | Kommentarer: 2
Har varit lite halv dålig uppdatering från min sida. Det har iofs inte funnits så mycket att skriva om. Ni undrar säkert hur det går med rökningen, och jag röker fortfaranade. Men inte alls lika mycket som förut. Nu blir det max 3 cigg om dagen. Just nu har jag inga cigg heller, så vi får se hur den här dagen slutar. Kanske min första rökfria dag på 5 år. Jag höll upp en dag, 2004.

Magen har växt som bara den, på bara några dagar. Jag testade min nya t-shirt, ni vet den rosa jag köpte här i veckan. Skulle visa Fredrik, och han baaa "Men shiiiit, kolla magen. Benji kolla Marie mage"
Eh jaha? Haha. Det är väl nu det bara kommer att smälla till, och jag kommer bli smäll fet. Men vet ni? Det gillar vi

Hela helgen har bestått av utgång, även fast jag varit sjuk. Det mesta har gått över, nu är det de bara ret hosta och lite snorigt, och lite feber. I fredags blev det utgång på Beefalo. Jag satt mest bara och hängde på en stol, lessnade och gick hem vid ett.

Igår kom Niklas upp, en kompis till Fredrik. Så det blev en middag på broken efter jag hade stängt, en liten förfest hemma hos oss, dvs Fredrik och Niklas var dom enda. Dom glodde på snowboard filmer och allt vad det var. Jag låg ihop krupen och kollade på film och drack té. Inte dumt det eller
Sen blev det en rejäl krog runda. Först gick vi till Wersens, men där var det inte direkt livat, gick vidare till Dumboms, men nej, gick rakt igenom och över till Beefalo. Jag hörde knappt mig själv tänka där, för volymen på musiken var maxad. Hårdrock på det också! Men det var många ansiktet man kände, och det kändes som alla röck och slet i en.
Söta Simona var där också, hon var tydligen chaufför.

Kom fram en kille, och var lite halvnervös och frågade om jag hade stängt på Sibylla. Ja klockan åtta sa jag. Ja men för alltid? Det kommer inte finnas kvar? Joo då, kontraktet mitt gäller till 30 april 2010. Jaha, vilken tur då. Då hinner jag komma och handla av dig. Absoluuuut =)

Efter Beefalo gick vi ner till Supper, skit grym restaurang och svin mysig. Jag beställde in värsta alkoholfria drinken, såg jätte festligt ut. Är så mycket roligare att dricka något sånt, än en helt vanlig cola. Dessutom bjöd bartendern på den. Det tackar vi för! Träffade även Lovisa inne där, och henne var det bra drag på. Hon skallade mig?! Inte sådär på riktigt, men lite ont gjorde det. Fyll tratt! Efter Supper var det Wersens som gällde igen. Det var lite bättre stämning, jag typ halv dog i soffan och låg där resten 40 min var där.

Rullade hem strax efter två, Jag och Niklas blev å prata om säsonglivet på Staff. Vi båda bodde ju där 2007. Han bodde på övervåningen och jag på nedervåningen. Vi skummade igenom allt folk som bodde där, och garva åt alla grejer som hände där. Men fasiken, det var min absolut bästa säsong jag gjort här.


Sitter nu och väntar på Freddan och gänget som ska komma upp med lite lunch till mig, idag blir det en macka från Subway. Åååh, så gott.


Sådär där, en timme senare och alldeles mätt efter en macka från Subway. Tog en liten paus, och sen har jag kränkt en del burgare också!


Nej, nu har jag skrivit en hel krönika! Vi hörs

Btw, på onsdag är det äntligen dax för ultraljudet.. Wiihoooo

Älskade vän

Den:2009-08-28 Kl:@ 00:01:30 | Allmänt | Kommentarer: 0
Att ha en riktig vän betyder mycket, en som man kan luta sig mot. Som lyssnar och förstår, som bara finns där. 
Jag har haft turen att hitta en av världens bästa människor. Min älskade Mejlin

Även fast vi bor 50 mil ifrån varandra, har setts en gång i år -09, en gång förra året -08, och året innan det -07 umgick vi ganska flitigt. Men vi pratar varje dag, och gärna flera gånger också. Är det något jag funderar på, så är det Malin jag ringer. Hon är som en mamma för mig, en mamma ska ha svar på allt, och det har Malin. Min trygghet här i livet. 

Jag spelade bingo lotto för någon vecka sen, och om jag vann skulle jag tatuera in Marre & Mejlin. Tyvärr vann jag inte. Någon dag senare ringer Malin mig, frågar vad jag gör osv. Jag ska mmsa en bild till dig. Jahap??! Jag anade redan då att det kunde vara tatueringen. Och visst fan var de det. 



Vi gjorde en låt som hette Marre & Mejlin, 2005 va? 

Underbara vän, dig är jag otroligt rädd om!  Min älskade jön kompis, haha



Big brother finalen 2004 

Liten Marre på 17 år

Vem glömmer inte den här bilden?

Ja gud ja, vilka minnen man har. Underbara minnen.

Ännu mindre Marie på sin 2 års dag

Sällskaps sjuk

Den:2009-08-27 Kl:@ 18:29:24 | Allmänt | Kommentarer: 4
Jag har kommit fram till att jag är nog oerhört sällskaps sjuk just nu. Brukar annars älska att vara ensam, ibland. Inte jämt.

Jag har legat hemma i 3 dagar med snor papper och hosta och en tempratur på 50 grader. Fredrik har varit på jobbet, alla mina tankar och funderingar har löpt amok inne i mitt huvud. Det har ju inte funnits något som har sysselsatt mig, förutom tvn och datorn. Jag tror just därför att mina tankar kring lilleman i magen har gjort mig nervös kring alla funderingar. För det är såå mycket som jag funderar på. Allt från hur han mår, hur jag mår, lever han, kommer jag att föda ut han?

Det är ju såklart jag kommer göra det, nu finns det ingenting som säger att lilleman har stannar i magen. Han växer, för det gör magen också. Nu ska vi se framåt, och tackla bort alla dumma tankar som far i mitt huvud. Är det inte nu jag ska vara lycklig?
Jag bär på ett kärleksbarn, som jag och min älskade Fredrik har gjort tillsammans. Jag är lycklig, oerhört. Mitt älskade barn.. Varje kväll stryker jag dig över magen och säger gonatt.

Jag har aldrig varit så lycklig i mitt liv, jag bär på världens finaste troll unge, jag har en underbar sambo som älskar mig. Nu är det vi tre mot världen!

LOVE!

Plåster på såren

Den:2009-08-26 Kl:@ 19:44:38 | Allmänt | Kommentarer: 1
Dagen har varit ganska okej ändå, tror bara det är det är alla hormoner som spökar just nu. Extra känslig. Tror lilleman försöker övertyga mig där inne också, för det har varit nervryck och haft lite ont i magen. Liknande mensvärk. 

Som plåster på såren gick jag ner på byn och tröst shoppa, och det var inte lite kläder jag fick med mig hem. Det mesta handlades på rea, och det gillar vi.

119 kr på JC

89 kr på JC

Kalsonger till Freddan 3 för 199 kr

Eftersom pattarna växt en hel del storlekar så var det dax för en ny 129 kr

Älskade jeans leggings från Vero Moda

Cool tirsa från Vero Moda

Förra veckan handlade jag ett par skor från Intersport. 
Kostade 500, men var halva priset på dom! Inte varje man betalar 250 kr för ett par Puma shoes
Gött mos
Är dom godkända brorsan?

Orolig

Den:2009-08-26 Kl:@ 14:02:50 | Allmänt | Kommentarer: 3
Börjar känna mig lite piggare nu, även fast jag är långt i från frisk. Men febern har börjat avta, och halsen börjar bli normal. Nu är det bara lite hosta och snorig näsa. 

Jag är så glad att Fredrik har börjat jobba på Sibylla, vad skulle jag ha gjort nu när jag varit sjuk? Antingen jobbat själv, och aldrig blivit frisk eller tagit in extra personal som kostar en förmögenhet. 


Är hemma idag igen, vill försöka bli frisk snart så Fredrik slipper jobba hela tiden också. Fast, har man latat sig i 3 månader kan man gott och väl jobba lite nu, hiihihi =) 

Om en vecka har vi gjort ultraljud. Jag börjar bli mer och mer rädd. Usch.. Ska jag vara helt ärlig nu så tror jag faktiskt inte att det finns något där längre. Jag vet att jag tjatat om det hur många gånger som hellst. Men något säger mig att det INTE finns något. Jag tvivlar stark på det! Jag litar på min egen magkänsla. Oavsett hur mycket jag läst överallt om missfall och missed abort så är det inte det som har skrämt upp mig. 
Det är inuti mig som säger att lilleman inte växer nå mer!


Tjockis

Den:2009-08-25 Kl:@ 01:09:27 | Allmänt | Kommentarer: 1
Första bilden är tagen i vecka 10 och den andra idag i vecka 17

Ser ni hur tatueringen börjar bli lite sne? Hahah

Sjuk

Den:2009-08-24 Kl:@ 14:43:38 | Allmänt | Kommentarer: 3
Ligger hemma idag och är sjuk, värker i huvudet och rejält i axlarna. Är väl nå influensa som är på gång. Har inte varit sjuk sen början på förra året. Det slår aldrig ut på mig längre. Så allting kommer väl nu

Bull smulor på tirsan! snyggt

Måste försöka få i mig något att äta, har ätit en tallrik med fil och blåbärsylt (vad annars) och nyss smällde jag i mig 3 bullar. 

Vad ska man hitta på annars idag då? Bara ligga i soffan och jäsa hela dagen. Låter iofs inte alls dumt. Kanske ska göra det! Bara vila.. Gud vad skönt

Men mat måste jag få i mig nu, oavsett om jag inte är hungrig eller sugen så måste jag tänke på lilleman. Han kanske är hungrig.. 

Längtar så mycket till ultraljudet, som är nästa onsdag. Kommer bli så spännande, och om det går ska vi ta reda på kön. 
Blev spådd häromdagen av Malin, att jag kommer få en son, eller få tvilingar. Jisses.. Två söner det också. Haha, så skrämmande. 

Och nu är det minsann fenito att andvända jeans, i lördags fick jag ha en hårsnodd mellan knappen och hålet. Så hädanefter blir det jeans legging bara. Perfekt!

Bild bomb

Den:2009-08-24 Kl:@ 12:42:17 | Allmänt | Kommentarer: 0
Nu kommer ett gäng bilder från förra veckan när jag var och hälsade på Jessica och Källa i Mörsil

Det var helt fantastiskt att komma ifrån byn, ca 4-5 mil. Men man var verkligen ute i bushen, där det inte finns några krav att du ska se ut så, göra si och så. Inne i Åre ska allting vara så fräscht, nytt och jobbigt. 

Källa fick verkligen agera modell, som jag skrev innan



Mor & Dotter



Vi tog en tripp till skogen och plockade blåbär


Åååh heeej och hååå





Utslagen hjälte

Till kvällen blev det pannkaka, och våran alldeles egna blåbärsylt. Åh gud va gott det var. 



Taaadaa

Den:2009-08-19 Kl:@ 12:10:52 | Allmänt | Kommentarer: 2
Såhär ser jag ut idag. Var längesen jag visade bilder på mig och maggen =)

Observera att jag absolut inte har ätit något idag, så magen är i sitt rätta jag!

Lämna byn

Den:2009-08-19 Kl:@ 11:14:31 | Allmänt | Kommentarer: 0
Idag ska jag lämna byn, åh så skönt det känns. Blir en rehab dag borta hos Jessica & Källa i Mörsil. 

Ska åka med bussen halv ett, och när jag kommer fram blir det lunch på Strandgården. Mys! Vad vi ska hitta på resten av dagen har jag inte en aning, men jag tror det kommer bli jätte roligt. Jessica har en dotter vid namn Källa, som är 11 månader kanske? Världens troll unge. Kameran åker med så Källa ska agera modell.

Igår hade vi världens mys kväll, när jag hade stängt på Sibylla kom Camilla, vi tog en pizza på Bykrogen ovanför. Fredrik och Dan kom och hängde. Sen drog vi till Black sheep och spelade backgamon, yatzy & lyssnade på bra musik. Perfekt kväll. 
Vi kom innan för dörren strax före två. 

Magen börjar bli riktigt stenhård, och stor. Nu börjar jag faktiskt tro att det faktiskt är något som lever i den. Jeans kan jag knappt ha längre, och ska jag sitta måste jag jämt knäppa upp knapparna. 


I juni kanske flytten bär av till Gävle istället för Järsvö. Vi båda kom fram till att Järvsö kanske är liiite för litet för oss, med tanke på jobb och så. Och i Gävle bor ju Fredriks bror Nicklaz och fru Elsa, vilket blir perfekt. Barn häng varje dag! =)
Gävle är ju iallafall lite större, och IKEA finns (lovely) och massa klädbutiker och billiga lägenheter. 
Jag blir så förvånad när jag kollar lägenheter
HUR JÄVLA BILLIGT DET ÄR
Det vore en dröm att få betala 5000:- för en trea. Det är ju ingenting.. Vet ni vad vi har för hyra på den tvåan vi bor i nu?
Håll i er.....   6881:- i MÅNADEN! Hur sjukt är det inte, och hur mycket pengar är det inte?!

Nej nu ska jag försöka snygga till mig lite, nu när jag ska åka så långt bort =) Hihi



Dag 3

Den:2009-08-18 Kl:@ 11:41:03 | Allmänt | Kommentarer: 0
Det blev ingen mer update igår. Jag orkade inte!

Det är på eftermiddagen, mot kvällen röksuget är som värst. Jag tog en till igår, men den smakade inte alls lika bra. Framsteg.

Senare på kvällen kändes det som det var full rulle inne i magen, det är oftast på kvällarna jag känner av lilleman. Nej, jag har inte kollat vad det är för kön, jag bara skriver så.

Har precis plockat med lite varor och så, tänkte köpa mig ett par mackor från macken och toasta. Mums!

Jag blir samtidigt så stolt över mig själv, att gå från 10 cigg om dagen till 1. Det trodde jag inte.. Men nu ska den förbannade ciggen bort! Helt.. Jag ska bli friiiii

En dag på jobbet

Den:2009-08-17 Kl:@ 15:21:27 | Allmänt | Kommentarer: 3
Halva dagen har gått nu, och jag har inte rökt en enda cigarett. Tänker mycket på lilleman som ligger och skavlpar där inne. Hela dagen har hitills gått super bra. Även fast jag jobbar och har mina rutiner och stunder då jag röker. Jag var lite rädd för att äta, för man vill ju så gärna ta en efter maten. Men icke. Det var bara att försöka roa sig, tänka på något annat.

Just nu kryper det rejält i kroppen, och jag skulle bara vilja gå ut och tända cigaretten. Men icke! Jag rökte igår, så det får räcka för ett tag.

Hejja hejja!

Löftet bröts

Den:2009-08-17 Kl:@ 00:20:41 | Allmänt | Kommentarer: 1
När Freddan kom hem från jobbet blev det på något vis värre med röksuget. Jag ringde mamma och berättade att jag höll på att sluta röka. Jag ville bara gå ut, det var så hemskt. När vi lagt på la jag mig och sura lite, försökte koppla bort det. Bad Fredrik koppla i dvdn. 
Gör det själv tyckte han. Men jag kan inte. Det kan du visst. 
Nej det kan jag inte. Men du sätter i skarten (stavar man så?) i tvn, sen funkar det.
 Men jag vill inte. Jag blev så frustrerad att tårarna började rinna på mig. Jag var så svag! Usch.. 
Gå ut och rök med dig säger han. Nej, det tänker jag inte göra. Det gjorde jag inte heller
Du får röka för mig, men du behöver inte röka lika mycket som du gjort innan. Max 1-2 om dagen. Men jag vill bara bli av med det jävla begäret jag har. 

Vi gick bort till Black sheep, drack en varsin läsk och spela kort. Med ciggen i jackan, gick jag ut. Tände ciggen, men tvekade rejält. Jävlar i min själ vad jag njöt. Im sorry! Jag är en loser. Men det är iallafall bättre med 1 cigg om dagen, än 10 st.

Jag lovar att jag kommer hålla er uppdaterade angående min rökning. För sluta, det ska jag. 

Jag har iallafall gjort ett försök, och att jag kan verkligen minska ner. 

Nu ska jag och freddan gå och lägga oss! För i morgon väntar en ny dag, med tuffa utmaningar!

Tack för alla goa kommentarer!

Moster, jag kommer så gärna och bor hos dig. Om Fredrik släpper i väg mig, så sticker jag så fort jag kan!

Jessica, på onsdag ska du och jag baka bröd, och äta hela dagen och jag sover gärna över =) Ledig på torsdag också vettu

Hemma igen

Den:2009-08-16 Kl:@ 19:20:45 | Allmänt | Kommentarer: 0
Nu är jag hemma igen, själv. Fredrik jobbar och kommer hem om 2 timmar. Bingolotton är inhandlad, men inte morötterna. Men lite chips och aftonbladet kan det bli sucé ikväll. Jag hade tänkt att bli miljonär ikväll, färg femman here i come =)

Jag har inte rökt något, Camilla rökte lite grann på Holiday. Men jag är glad att slippa behöva röka själv. Säger jag redan nu
Men i 9 år, nästan mitt halva liv har jag dagligen haft allt från 6-7 cigg om dagen till 20 om dagen. Varje dag, i 9 år. 
Ca 3285 dagar.  Ca 40.000 cigaretter har jag dragit i mig sedan dess. Borde jag inte bli sjukt äcklad av det? Jo, tänk för att jag blir det! 

Jag har fortfaranade 3 cigaretter kvar i mitt paket, ska jag bryta av dom och slänga eller ska jag bara låta dom vara. Jag känner mig säkrare om jag har cigaretter. Behover blir större om jag inte har några!


Jag gruvar mig för morgon dagen, vakna upp för en ny dag, känna behovet av morgon ciggen. Känns som man kommer börja om på ruta ett, varje dag. Tillslut kanske man inte ens tänker ens tanken på att "vad gott det skulle vara med en cigg" 

Det är så sjukt med rökning, att det finns inte mycket som skrämmer en rökare, skulle du få se en lunga som rökt i 30 år, du skulle bli rejält äcklad, men efter en timme är det glömt. Det spelar ingen roll hur mycket det skrivs på paketen att röken är dödlig, hit och dit. 

Allen Carr, som skrivit boken drog ett exempel.
En del rökare har svårt att för att acceptera föreställningen om "tomrummet". Följande liknelse kan kanske hjälpa dig. 
Tänk dig att du har ett munsår. Jag har en fantastisk salva.
Jag säger "Pröva det här". Du gnider in salvan och såret försvinner omedelbart. 
En vecka senare kommer det tillbaka. Du frågar "Har du mer av den där salvan?" 
Jag säger "Behåll hela tuben. Du kan komma att behöva den igen" Du gnider in salvan. 
Men titta, såret kommer tillbaka igen. Varje gång såret kommer tillbaka blir det större och smärtsammare, och det återkommer allt oftare. Till slut är hela ansiktet stort, smärtsamt sår. Det återkommer nu en gång i halvtimmen. Du vet att salvan får det att försvinna tillfälligt, men du är mycket orolig. Kommer du behöva dras med såret för all framtid?
Du går till en läkare. Han kan inte bota dig. Du prövar andra saker, men ingening hjälper utom den fantastiska salvan. 
Men nu är du helt beroende av salvan. Du går inte ut utan att försäkra dig om att du har en tub salva med dig. Om du reser utomlands ser du till att ta flera tuber med dig. Inte nog med att du har problem med hälsan i form av såret, nu kostar salvan tusen kronor per tub. 
Du har inget annat val än att betala. Sedan läser du en artikel i tidningen där det står att det är inte bara är du som är drabbad. Många andra människor har lidit av samma problem. I själva verket har farmakatalogerna upptäckt att salvan inte botar såret. Det är salvan som har att det såret spridit sig. Allt du behöver göra är att sluta andvända salvan. Då kommer såret så småningom att försvinna av sig själv.
Skulle du i så fall fortsätta andvända salvan? Skulle det krävas viljestyrka för att inte andvända salvan? 
Om du inte trodde på artikeln skulle du känna dig orolig några dagar, men så snart du insåg att såret började bli bättre skulle behovet av salvan eller viljan att använda den försvinna. 
Skulle du må dåligt? Naturligtvis inte
Du hade ett fruktansvärt problem, som du trodde var olösligt. Nu har du hittat lösningen. Även om det tog ett år innan såret försvann helt, blev det bättre för varje dag, och du tänkte. "Är det inte underbart? Jag kommer inte att dö." 

Klok man! 



Det tar sig

Den:2009-08-16 Kl:@ 15:37:19 | Allmänt | Kommentarer: 5
Det har varit skit jobbigt i någon timme nu, jag har mest legat på soffan med Camilla. Haft lite värk i magen, lite som mensvärk. Vi ska gå bort till Holiday nu, och fika. Jag kommer hoppa kaffet, för det vet jag gör mig så röksugen. 

Det känns så konstigt att inte ens får ta sin första cigg för dagen. Men det känns så jäkla skönt också. Och röksuget går över på 30 sek. Jag kan komma på mig själv att jag först tänkt på en cigarett, medans det gått en minut att oj.. jag glömde av det. Nu jäklar! Jag ska vara stenhård med det här

Men jag gruvar mig för jobbet i morgon, jag vet att det kan förstöras. Jag blir så svag! Och om inte Camilla hade varit med mig hela dagen idag, hade jag kanske gått ut på balkongen och tänt den. 

Har världens halsbränna också. 

Tänkte köpa en bingo lotto till ikväll, och lite morötter och dipp. För det nu ska socker beroendet ner också. Slut på godis & chips!

Hej och välkomen till nyttiga livet

Hellst av allt skulle jag vilja åka bort en sväng, där jag aldrig har varit, där det inte finns några rutiner. Där jag aldrig har rökt någonstans. Någon som vill erbjuda sig en galning som ska sluta röka, och plus är gravid med rejäla humörsvängningar! Jag är öppen för förslag. En vecka kanske? 

Nu får det vara slut

Den:2009-08-16 Kl:@ 13:01:41 | Allmänt | Kommentarer: 5
Jag har fått nog av dig!

Jag har varit och är fortfarande egoistisk, sen jag blev gravid har jag rökt dom där förbannade ciggaretterna. Jag har knappt försökt sluta.
I början blev det 1-2 cigg om dagen, som helt plötsligt kunde bli upp till 10 om dagen. Jag tycker det är så fruktansvärt
svårt att bryta en vana som funnits hos mig varje dag sen jag var 13 år. Fatta, tretton år. Hur liten är man inte?
Hur kunde man fortsätta, hur kunde man vara så naiv!
Har börjat läsa den berömda boken "Äntligen icke rökare"
Jag blir så övertygad när jag läser den, boken är riktigt grym och jag tycker att alla som röker ska ta och läsa igenom den.
Sen kan man välja om man vill sluta eller hålla kvar vid rökningen

Jag ska sluta nu, och ni ska få följa mig här varje dag. Jes, daglig uppdatering. Plötsligt händer det

Jag tog min sista cigg inatt strax före kl två. Just då visste jag inte att det kanske är min sista cigarett.
När vi kom hem började jag läsa boken, och jag blir så facinerad över hur smart och begåvad den karln är.
Jag läste ett par rader för Fredrik. Det slutade med att vi hade en timmes prat om rökning och hur vi ska göra på bästa sätt
att jag inte ska röka. Så alla som vill ringa mig och vill ha röksällskap, kan glömma det.

Värst tycker jag att det är på jobbet, för jag röker nästan mer när jag jobbar. Då tar jag en cigg precis när jag har kommit dit
Första morgon ciggen
Efter lunch folket har ätit, jag går ut och ger mig en "belöning" på 4 min
Eftermiddags passet börjar bli lång tråkig, tar en till
Äter något, måste självklart ha en cigarett efter maten
Det kommer en rush till, jag belönar med en till.
Ringer ett samtal, kan bli 1-2 cigg på 20-30 mins samtal
Börjar städa vid sju, tar en cigarett innan städningen

Helt jävla sjukt kan jag tycka!

Nu får det vara slut, jag måste tänka på mitt barns hälsa. Mig själv. Jag vill inte låta som dom sönder rökta tanterna från
Norge

Senast igår satt det två familer från Norge utanför Sibylla, dom drack kaffe och rökte. I barnets närvaro. Jag tyckte
att det såg så sjukt ut, hur kan man vilja röka i barnets närvaro.
Och häromdagen var det in två norska tjejer 30+ men såg ut som närmare 50 år i huden. Ena tjejen hade med sig sin son 
på 8-9 år. När dom åkte därifrån tröck alla in sig i den lilla bilen, och båda tjejerna tände en cigarett. Jag blev så förbannad
Men jag kommer på mig själv. Vad i helvete gör inte jag? Jag har mitt barn i MAGEN, och den får dra i sig röken
Hör ni hur sjukt det låter?
Vi vet att passiv rökning är skadligt, grymt skadligt.

Nu får det vara slut på dom här jävla cigaretterna! Bums!

Vi får se hur den här dagen slutar.. Om jag håller mig helt borta från ciggen, eller om jag kommer falla dit.

Helt solo

Den:2009-08-11 Kl:@ 17:07:07 | Allmänt | Kommentarer: 3
Ännu en ledig dag, underbart. Karln får jobba istället. Har drivit runt här hemma och städat i flera timmar. Det behövdes rejält. Jag är ju lite lat av mig och orkar typ aldrig städa. Men nu när jag var själv hemma, och hade verkligen ingenting för mig så åkte dammsugarn fram och det är rent överallt nu. Huuur skönt som hellst. Var meningen att jag skulle överraska Fredrik när han kom hem. Men jag lyckades avslöja mig själv. Jag ringde upp till Sibylla för att kolla hur det gick för han. Medans jag står och diskar, pratar jag med han. Han frågar vad jag gör, diskar säger jag. Aha, har du städat något då? Nää säger jag. Eller jo, fan.. Det har jag. Åh, där sprack det. Men han blev iallafall väldigt glad. Tänkte kila ner till Ica snart och handla lite god mat för ikväll. Ska tända upp massa ljus och middagen ska stå serverad när han kliver innan för dörren. 

Jag är rejält hungrig redan nu, måste få i mig något litet nu känner jag. Vad ska man hitta på för mat ikväll? Jag är sugen på att göra förrätt, varmrätt och efterrätt. Förslag någon? Kanske ska ringa Sofie om tips, hon som är duktig på mat. 
Varm rätt kan nog bli hasselbackspotatis och örtffylld fläskfilé. Efterrätt blåbärspaj och vanilj visp. Förrätt är alltid svårare. Skummade igenom lite sidor på internet men oftast är det fisk och grejer till förrätt. Kanske räcker med att köpa lite vitlöksbröd. 

Önska mig lycka till

Noj britta!

Den:2009-08-07 Kl:@ 00:00:33 | Allmänt | Kommentarer: 3
Idag gjorde jag mitt tredje gravtest. Ni må tycka jag är fullkomligt galen, som inte litar på kroppen och hur jag mår. 
Gravtestet visade mig 2 streck. = GRAVID! Jippppiiiii. Det blev genast en lättnad

Igår när vi vaknade upp här hemma, så kändes magen sådär platt som den annars brukar göra. Kände inte av något, så jag började total tvivla på det. Fredrik håller på att bli galen på mig, för jag gör ju honom också nervös. Så det var skönt att få det bekräftat nu iallafall. 


Tredje gången gillt? Nu måste jag sluta oroa mig, för det mår varken jag eller lill bäsen bra av. 


Idag var Fredrik med mig och jobbade för första gången. Det tog honom över ett halvår innan han började flippa burgare. Men nu så, nu ska han sättas på plats. Iofs känns det lite ovant att bossa över honom. Inte för att jag tänker helt plötsligt byta roll, vara sambo och flickvän hemma och hans chef på arbetet. Nej nej, jag kommer vara likadan för han överallt. Fast det kändes lite ovant att gå runt och visa, att här finns salladen, här finns det, och det finns här, och så gör du här. Haha. Men vi kommer tjäna så mycket mer på att ha han där som anställd. För jag kommer slippa betala arbetsgivaravgift, sem ersättning, och allt det där. Nu kommer vi bara föra över en gemensam lön till mitt konto. Betala våra räkningar, föra över pengar till ett mat konto och restrerande pengar kommer sättas in på Fredriks konto. Kommer bli så bra. Men det tog sin lilla tid att övertala honom. 
Vi gjorde upp en grym budget idag. Vi är så jäkla grymma tillsammans, vi pratar, funkar bra ihop. Perfect match. 
Vi hade även ett halv år tillsammans i fredags. Tiden går så fort, och jag är typ i tredje månaden. Haha =)

Vi planerar en hel del, men flytt och så. Det lutar att bli Järvsö i maj. Jag hoppas verkligen det. Mysiga lilla skit by. Ni undrar säkert vad JAG ska göra där. Först och främst ska jag vara mamma ledig minst ett år, och under det året hinner jag bekanta mig med byn och folket. Kolla jobb osv. Istället för att flytta dit, och kastas in i ett jobb och knappt känna en människa. Sen blir det närmare hem till Dalarna också. Ca 20 mil, istället för 50 mil som det är hit. 
Så nästa sommar blir det dop i Järvsö. Ååååh, jag längtar så!

Jag känner mig så otroligt lycklig med allt just nu, ett efterlängtat barn på väg, vid namn Melly. Flytta från den här fantastiska byn, lämna något som varit mitt hem i 3 år gör mig samtidigt glad. Jag kommer lämna Åre med flaggan i topp. Än ska vi planera allt för rejält, men jag vet att allt kommer gå vägen. 

Jag älskar min Fredrik, som får stå ut med mina humörsvängningar, som tröstar och finns där. Love u my man <3

Tack mina kära moster, syster och Elsa för fantastiska kommentarer. Blir så glad när någon kommenterar. 
Sofie, nej det var inte dom jeansen jag testade på Vero Moda i Blge, utan dom jag köpte nu var jeans leggings. Dom ny jeansen fanns inte här i Åre. Men kommer dom in, kanske dom sitter på mig om någon vecka. Haha

Nej, sängen väntar på mig nu. Har tre böcker brevid sängen, och ligger sådär, fast upp&ner. Mötley crüe, kampen och Felix och Flickan som inte finns. Och ett par mariann, mums. Finns inge bättre än att ligga och äta ett par såna när man ligger och läser. Mums!

Gonatt!


Saknat mig?

Den:2009-08-04 Kl:@ 16:37:24 | Allmänt | Kommentarer: 3
Har ni saknat mig? Kunde nästan ana det

Tänkte göra en liten bild blogg och visa vad jag gjorde förra veckan. Istället för att skriva en jäkla massa, typ sprungit runt på kupolen, åkt hit och dit. Hälsat på den och den. För det intresserar väl inte någon?!

 

Jag har ju såklart gjort en jäkla massa annat också, men man fotar inte direkt allt. 



Är ledig idag så jag shoppade litegrann inne på Vero Moda
Tycker det är lite svårt att köpa kläder nu när man är gravid. Speciellt jeans. 
Jeans leggings är perfekt att ha. 
Så det blev ett linne och ett par jeans leggings. 


Har varit ganska dåligt med bilder på magen. Jag själv tycker inte att den har växt ett dugg, och jag känner mig bara skengravid. Borde man inte ligga och spy och så när man är gravid. Jag är helt som vanligt. Skumt det där
Har inte fått någon tid för ultraljud än, ska ringa i morgon och kolla. 

Ser ni någon skillnad?

RSS 2.0